Uutiset

Kuljetuskalusto

Hyvämaalta ammattilaistason tuotteet henkilökohtaisella palvelulla

Hyvämaa Oy on vuonna 1968 perustettu nokialainen yritys, joka työllistää 12 henkilöä voiteluaineiden ja polttonesteiden myynnissä sekä ajoneuvokaluston huolto- ja korjauspalveluissa. Yrityksellä on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima huippuluokan voiteluaineita sekä polttonesteitä ja varaston laajuus takaa välittömät toimitukset. Hyvämaan päätuotemerkit ovat Shell ja Total, joiden valikoima täydentää toisiaan onnistuneesti kattaen harvinaisemmat erikoistuotteetkin.

Hyvämaan yhteistyö Shellin kanssa alkoi jo vuonna 1968. Hyvämaan vuoden 1959 Fargo Kew on hoitanut oman osansa polttoaineidenjakelusta ja yhä ajokuntoinen vanhus viettää eläkepäiviään tällä hetkellä Kangasalan Mobilia-automuseoss

Hyvämaa Oy on kulkenut pitkän matkan kotimaisessa yritystoiminnassa, ja suhdanteiden muuttumisten kautta huoltoasema- ja kuljetustoiminnasta panostus on siirretty voiteluaineiden sekä polttonesteiden myyntiin ja korjaamotoimintaan. Perheyrityksen toimintatavan kivijalka on koko yrityksen ajan ollut korkealaatuisen ja yksilöllisen palvelun taso, missä onnistuminen näkyy pitkinä asiakas- ja edustussuhteissa. Esimerkiksi Shellin kanssa yhteistyö alkoi jo 60-luvulla ja asiakaspuolella Hyvämaa palvelee eräissä yrityksissä jo kolmannen polven asiakaskuntaa.

Asiantuntemuksella eteenpäin

Laadukkaat Total Multis Complex rasvat saa helppokäyttöisissä ja siisteyttä lisäävissä kierrettävissä tuubeissa.

Voiteluaineiden myyntiala on nykyään erittäin tiukasti kilpailtua ja netin mukaantulo on kiristänyt tilannetta entisestään. Tämä tarkoittaa, että pelkän hintakilpailun sijaan asiakkaiden nopea ja ammattitaitoinen palvelu nousee merkittävään asemaan. ”Me puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja tunnemme heidän tilanteensa tarkoin. Tätä kautta pystymme ennakoimaan tulevat vaatimukset ja varastostamme löytyvät aina oikeat tuotteet oikeaan ajankohtaan. Joustava ja nopea palvelumme yhdistettynä hyvään yhteistyöhömme edustuksiemme kanssa näkyy asiakkaan suuntaan ripeytenä sekä kilpailukykyisinä hintoina. Luonnollisesti myös muut palvelumme kuten huolto- ja korjaamotoiminta tukevat saumattomasti myyntiämme ja asiakas hyötyy myös yhdellä käynnillä saavutettavien kokonaispalvelujen kattavuuden ansiosta”, kertoo Ossi Hyvämaa.

Yleistuotteista erikoisvalikoimaan

Miikka Kovalainen kuuluu Hyvämaan ammattitaitoiseen henkilökuntaan, jonka asiantuntemuksen ansiosta asiakas saa parhaat ratkaisut niin voiteluaineiden, polttonesteiden kuin ympäristötuotteiden osalta.

Sekä Shell että Total ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan ja monipuolisista valikoimistaan. Yritysten kokoluokka on myös taannut jatkuvat katkeamattomat materiaalitoimitukset myös haastavina korona-aikoina. ”Meiltä löytyy takuuvarmasti varastosta asiakkaiden useimmiten tarvittavia tuotteita ja myös erikoistuotteiden määrä on jatkuvassa kasvussa. Total panostaa tuotekehitykseen huomattavasti ja esimerkkinä toimii vaseliinituubien uuden asennustavan tuomat hyödyt niin siisteyden kuin helppokäyttöisyyden kautta. Erikoistuotepuolella Total on tuonut markkinoille muun muassa elintarviketeollisuuteen soveltuvia ratkaisuja ja esimerkiksi nopeavaikutteisen Lubriclean EP-liuottimen, jonka avulla vaikkapa raskaimmankin luokan avohammaspyörästöt saadaan puhdistettua tarkoin ja ilman tuotannon seisauttamista. Lisäksi olemme panostaneet maatalouskonepuolen tuotetarjontaan ja saatavilla ovat esimerkiksi Valtran voiteluaineet”, kertoo Hyvämaan myyntiedustaja Miikka Kovalainen.

Ympäristöystävällisyys vaatii panostuksia

Ympäristönsuojelun merkityksen kasvaessa ja alan lakipykälien kiristyessä on myös monella alalla kiinnitettävä huomiota ajan tasalla pysymiseen. ”Meillä on tarjolla yksilölliset ratkaisut niin ennakointiin kuin ongelmatilanteisiin, ja suoraan varastosta ovat saatavilla esimerkiksi öljynimeytysaineet, imeytysmatot, hätäpakkaukset, valuma-altaat sekä puhdistusaineet. Näin asiakas voi varmistua helposti kaiken ajan tasalla olemisesta ja samalla vältytään ikäviltä, usein hyvinkin kalliiksi koituvilta yllätyksiltä. Ympäristötuotteet muodostavatkin toiminnallemme yhden lisätukijalan ja joka mahdollistaa asiakkaillemme entistä monipuolisemmat palvelut samalla käynnillä tai yhteydenotolla. Tiukasti kilpaillulla alalla yksilöllisen palvelun merkitys on entistäkin merkittävämpää ja asiantuntemuksemme kautta asiakas hyötyy niin ajallisesti kuin hinnallisesti”, päättää Ossi Hyvämaa.

Lue myös: Kreatelta infraratkaisut Nesteen liikenneasemalle

Lue seuraavaksi