Uutiset

Kuljetuskalusto

Höyrytys kehittää talvirakentamista

Höyrytys Oy:n HydroHeater

Höyrytys Oy on kehittänyt uusia tuotteita ja palveluita talvirakentamiseen. Tavoitteena on saada entistä nopeammin ja kustannustehokkaammin paitsi höyryä rakennuskohteisiin, myös taata rakennuskohteiden tilapäiset energiatarpeet betoninkuivauksesta varaenergian tuottamiseen. Betonin kuivauksessa voidaan saavuttaa jopa 85 prosentin ajan säästö samalla varmistaen betonin laatukriteerien täyttyminen. Höyrytyksen varaenergiaverkosto kattaa jo koko Suomen, minkä ansiosta työkohteeseen saadaan siirrettyä nopeasti ammattitaitoinen henkilöstö sekä sopiva höyryn tuotantoyksikkö.

HydroHeater tukee edullista talvirakentamista

Höyrytys Oy:n vuokraama HydroHeater tarjoaa talvirakentamiseen kustannustehokkaan pakettiauton perässä vedettävän ratkaisun. HydroHeater on norjalaisen HeatWork AB:n kehittämä lämmöntuotantoyksikkö, jonka teho on 103 kW. Se soveltuu mm. roudan, jään ja lumen sulatukseen ja betonin kuivatukseen esimerkiksi siltatyömailla tai muilla valukohteilla.

Rakennusaikainen lämmönlähde

HydroHeaterin etuna on sen monipuolisuus. Se toimii sekä lämmittämisessä että varaenergialähteenä. Se sopii mm. pienempien kaukolämpö- ja kiinteistöverkostojen lämmittämiseen, lämpimän käyttöveden tuottamiseen sekä rakennus- ja hallitilojen ilman lämmittämiseen erillisten puhaltimien avulla. HydroHeater toimii ilman valvontaa ja tarvittaessa niitä voidaan yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi useamman yksikön voimalla.

Sulatusteho höyryllä jopa 40 m²/h

Perinteisten höyryautojen rinnalle Höyrytys on kehittänyt viimeiset normit täyttävän 2,5 MW:n puoliperävaunun alustalle rakennetun omavoimaisen tuotantoyksikön. Uusi yksikkö on ketterä liikutella ahtaissa paikoissa ja se voidaan jättää pidemmäksikin aikaa asiakkaan kohteeseen tuottamaan energiaa. Varaenergiakalustolla päästään 20–40 m²/h sulatustehoon maan laadusta riippuen.

Lue seuraavaksi