Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabille suuri tilaus saksalaiselta Euromix-yhtiöltä

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut suuren 4,75 miljoonan euron tilauksen rakennus- ja betoniteollisuuden hyötyajoneuvoja valmistavalta Euromix MTP GmbH:lta. Tilaus sisältää sekä MULTILIFT Optima -koukkulaitteita että keskisuuria ja suuria HIAB-kuormausnostureita. Tilaus on kirjattu Cargotecin neljännen vuosineljänneksen tilauskantaan. Puolet toimituksista on ajoitettu vuodelle 2023 ja puolet vuodelle 2024.

”Euromix kehittää todella innovatiivisia ja teknisesti edistyneitä hyötyajoneuvojen koreja. Olemme ylpeitä siitä, että Euromix valitsi Hiabin toimittamaan tehokkaita, luotettavia ja turvallisia kuormankäsittelylaitteita, joiden avulla Euromixin asiakkaat voivat pitää omille asiakkailleen antamansa lupaukset”, sanoo Arne Heimann, Hiab Saksan myynti- ja markkinointipäällikkö.

Kaikissa tilatuissa kuormausnostureissa on erittäin edistyksellinen SPACEevo-ohjausjärjestelmä, joka parantaa tuottavuutta ja turvallisuutta. Nostureita ohjataan kauko-ohjauksella joko HiPro- tai HiDuo-järjestelmän kautta. HiPro mahdollistaa erittäin nopeat ja tarkat liikkeet ja tukee edistyneitä automaatio-ominaisuuksia. HiDuo puolestaan tarjoaa korkean turvallisuustason, joka on sovitettu moniin nostoa helpottaviin toimintoihin.

MULTILIFT Optima

MULTILIFT Optima -koukkulaitteiden kevyt ja kestävä rakenne parantaa polttoainetehokkuutta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Kaikkien Optima-koukkulaitteiden hinta-laatusuhde on erinomainen, ja ne parantavat laatua, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Euromix on jo toisessa sukupolvessa toimiva omistajajohtoinen perheyritys, joka on erikoistunut rakennus- ja hyötyajoneuvojen korien kehitykseen, tuotantoon ja markkinointiin.Lue seuraavaksi