Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabille mullistava maalausprosessi

Hiabin uusi tehdas Stargard Szczecinskin kaupungissa Puolassa.

Cargoteciin kuuluva Hiab juhli uuden huippumodernin kokoonpanotehtaansa avajaisia 23.9.2014 Stargard Szczecinskin kaupungissa Puolassa. Stargardin uusi tehdas on osoitus Hiabin aikomuksesta pysyä markkinajohtajana sijoittamalla kestävään kuormankäsittelyteknologiaan.

Virallisten avajaisten lisäksi Hiab esitteli mullistavan nDuranceTM-esikäsittely- ja maalausprosessin, jota käytetään Stargardin uudessa kokoonpanotehtaassa.

Nanoteknologiaan ja e-pinnoittamiseen perustuva DuranceTM on teknologisesti edistynyt ja ympäristöystävällinen esikäsittely- ja maalausprosessi. Prosessi tarjoaa ainutlaatuisen kolminkertaisen suojan korroosiota vastaan vaikeissakin työolosuhteissa. Menetelmä on täysin fosfaatiton, siinä ei käytetä raskasmetalleja, eikä se tuota käytännössä lainkaan jätettä, mikä johtaa merkittäviin säästöihin energian ja veden kulutuksessa. Menetelmän avulla Hiab-laitteet saavat huipputeknologiaan perustuvan suojan.

Hiab viettää tänä vuonna myös 70-vuotisjuhliaan. Hiabin johtaja Roland Sundén iloitsee: ”On hienoa, että Stargardin kokoonpanotehtaan käyttöönotto osuu 70-vuotisjuhlavuodellemme. Tehdas osoittaa, kuinka Hiab on kehittynyt teollisuuden pioneerista maailman johtavaksi ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittajaksi. Hiabin Puolan tiimi takaa sen, että asiakkaamme saavat huipputasoisia laitteita myös tulevaisuudessa.”

”Kaikki tuotteemme ovat ’Made by Hiab’. Tuotantolaitoksemme käyttävät samoja prosesseja, komponentteja sekä testaus- ja laaduntakausjärjestelmiä. Tuotekehityksemme perustuu asiakastarpeiden täyttämiseen. Yhdenmukaisen laadun, arvon, suorituskyvyn ja turvallisuustason tarjoaminen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa on meille ensiarvoisen tärkeää”, Hiabin tuotantojohtaja Mika Selänne sanoo.

Avajaisseremoniat voit katsoa täältä.

Lue seuraavaksi