Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabille historian suurin kauppa

Cargoteciin kuuluva Hiab on tehnyt ennätyksellisen laajan sopimuksen Moffett M8 55.4 NX -ajoneuvotrukeista. Kauppaan sisältyy viisivuotinen ProCare Essential -palvelusopimus sekä HiConnect kaikkiin laitteisiin. Asiakas on yksi Yhdysvaltain suurimmista rautakauppaketjuista. Tilauksen kokonaisarvo on yli 60 miljoonaa euroa, josta 31 miljoonaa euroa kirjattiin toiselle ja 29 miljoonaa euroa kolmannelle vuosineljännekselle.

Kyseessä on Hiabin kaikkien aikojen suurin kauppa ja ProCare-sopimus sekä samalla ajoneuvotrukkiliiketoimintayksikön suurin yksittäinen tilaus. Toimitusten odotetaan alkavan vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä, ja ne jatkuvat toukokuuhun 2020 asti. Toimituksen valmistuessa merkittävä osa asiakkaan kalustosta on päivitetty ja kytketty tietoverkkoihin. Näin asiakas saa tietoa merkittävästä osasta kalustoaan ja voi parantaa sen tuottavuutta ja turvallisuutta sekä suunnitella huoltotoimia todellisen käytön mukaan.

”Olen todella ylpeä Hiab US:n saamasta Hiabin historian suurimmasta kaupallisesta tilauksesta, tiimimme vahvasta panoksesta sekä ajoneuvotrukkien ja palvelumme erinomaisesta laadusta. Haluamme jatkossakin tarjota pitkäaikaiselle asiakkaallemme ensiluokkaisia tuotteita ja palveluja, joiden avulla se voi toteuttaa omaa asiakaslupaustaan”, sanoo Hiabin Pohjois-Amerikan johtaja Barry McGrane.

”Tämä on Moffettille todellinen virstanpylväs. Hiab US on tehnyt fantastisen sopimuksen yhteistyössä Moffettin Dundalkin (Irlannissa) kokoonpanoyksikön kanssa. Haluan kiittää kaikkia myyntiin, suunnitteluun ja tuotantoon osallistuneita”, sanoo Hiabin ajoneuvotrukkien kansainvälinen myynti- ja tuotejohtaja Alexander Gelis.

Moffett M8 NX pystyy siirtämään raskaita taakkoja nopeasti ja turvallisesti hankalassakin maastossa. Tehokkuudestaan huolimatta M8 NX on niin pienikokoinen, että se mahtuu lähes mihin tahansa kuorma-autoon tai perävaunuun. Kaikki Moffettit täyttävät Pohjois-Amerikan ja Kanadan vaiheen 4 päästövaatimukset ja Euroopan unionin vaiheen V vaatimukset.

 

LUE MYÖS: Kuljetusliike J. Pääaho luottaa Moffettiin

 

 

Lue seuraavaksi