Uutiset

Kuljetuskalusto

HIAB XS 022, 033 ja 044 – pienet ja monipuoliset nosturit valmiina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin

Uudet HIAB XS 022-, 033- ja 044-nosturit tarjoavat täydellisen yhdistelmän helppokäyttöisyyttä ja erinomaista suorituskykyä monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Nosturit asennetaan kevyisiin hyötyajoneuvoihin ja vipujen pystysuuntaisen sijoittelun ansiosta kuormalle jää enemmän tilaa. XS 022-, 033- ja 044-nosturit ovat ihanteellisia työskenneltäessä ahtaissa tai hankalissa paikoissa.

Uusilla nosturisarjoilla on kiinteä, valettu jalusta, joka takaa tasaisen jännityksen jakautumisen, enemmän voimaa ja pidemmän käyttöiän. Mallista riippuen puomijatkeita voi olla yhdestä neljään. Kaikki nosturit voidaan toimittaa CLX-, Duo- tai HiDuo-ohjausjärjestelmällä. XS-nosturit ovat korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen yhdistetyn Hiabin tutkimuksen ja kehityksen tulosta. Nosturi on suunniteltu virtaviivaiseksi, kustannustehokkaaksi ja ulkomuodoltaan ammattimaiseksi, Hiabin standardeista ja laadusta tinkimättä.

Herkät osat, kuten painemittarit ja hydrauliikka on sijoitettu strategisesti siten, että niiden huolto on helppoa ja nopeaa. ”HIAB XS 022-, 033- ja 044-nosturit on suunniteltu täydelliseksi kumppaniksi päivittäiseen työhösi. XS-sarjan modulaarisuuden ansiosta jopa näiden pienempien nostureiden sovellusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat”, sanoo Marcel Boxem, vastaava tuotepäällikkö Hiabilla.

www.hiab.com

Lue seuraavaksi