Uutiset

Kuljetuskalusto

Gatesin ja Kolbenschmidtin laadukkaat tuotteet BussiPron valikoimaan

Yhdysvaltalaisen Gatesin perheen yritystarina alkoi kiilahihnan kehittämisestä yli sata vuotta sitten. Nykyään maailmanlaajuisesti yli 14 000 ihmistä työllistävä konserni on yksi tärkeimmistä hihnojen ja hydrauliikan tuotteiden valmistajista. BussiPro:lle tämä uusi tärkeä yhteistyösopimus täydentää tarjontaa ja tuo laadukkaat Gates-tuotteet helposti asiakkaiden saataville.

Klassinen V-mallinen kiilahihna kuuluu edelleen Gatesin valikoimiin, mutta kehitys on ollut senkin tuotannossa valtava. Materiaalit ja valmistuksen tarkkuus ovat tasolla, josta ei aiemmin osattu edes uneksia. Tämän yhtiön vanhimman tuotteen rinnalle on syntynyt vuosien saatossa kokonainen maailma eri tarkoituksiin kehitettyjä hihnoja ja letkuja. Niiden takana on kova tietotaito, joka koskee sekä materiaalia että valmistusta. Gatesin maine huippuluokan valmistajana ei ole syntynyt sattumalta.

BussiPro:lle Gates-edustus merkitsee taas yhtä tärkeää askelta matkalla kohti raskaan kaluston varaosatoimitusten kansainvälistymistä. Gates-tuotevalikoima kattaa raskaan kaluston huollon tarpeet varsin hyvin, ja huomattava osa tuotteista löytyy nopeasti suoraan BussiPro:n keskusvarastosta. Gatesin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi kiilahihnat, moniurahihnat, ilmastoinnin ja kylmäkoneiden hihnat, hihnankiristimet, ohjainpyörät, silikoni- ja EPDM-letkut sekä välihihnapyörät.

Kolbenschmitdt on puolestaan yksi maailman johtavista moottorien varaosavalmistajista. Uuden yhteistyösopimuksen ansiosta nämä osat ovat nyt myös BussiPron asiakkaiden saatavilla. Laaja valikoima kattaa sekä moottorin sisällä olevat osat että myös moottorin oheisosat.

Valikoimassa ovat kaikki moottorin korjaamiseen tai peruskunnostukseen tarvittavat osat nokka-akseleita ja kiertokankia myöten. Lisäksi tarjolla on laaja kattaus ilman, polttoaineen ja voiteluaineen syöttämisessä tarvittavia komponentteja, kuten esimerkiksi pumppuja, venttiilejä ja antureita.

Kolbenschmidt-osat ovat laatustandardien mukaan valmistettuja, ja materiaaleiltaan sekä mitoiltaan tarkkoja ja korkealaatuisia tuotteita. Niiden alkuperäisyyden takuuna on ISO 9001-sertifikaatti sekä väärennössuojatuilla hologrammeilla varustetut pakkaukset. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja täsmällisesti, ja oikean osan valintaan BussiPro tarjoaa yhdessä Kolbenschmidtin kanssa vahvan tuen.

Kolbenschmidt on osa maailmanlaajuista Rheinmetall-konsernia, jolla on kaikkiaan 25 000 työntekijää. Se on tärkeä globaalin autoteollisuuden tarvitsemien osien toimittaja.

BussiPron avulla löytyvät moottoriin myös alkuperäiset Viktor Reinz- sekä Lema-tiivisteet. Yhtenä tärkeänä osana onnistuneessa lopputuloksessa ovat myös asennuskemikaalit. Loctiten monipuolinen valikoima tarjoaa ratkaisut moneen tehtävään ja BussiPron ammattilaiset auttavat ja opastavat työssä tarvittavien kemikaalien valinnassa.

Lue seuraavaksi