Uutiset

Kuljetuskalusto

Finncont vahvistaa ympäristöalan osaamistaan

Finncont Group Oy kiihdyttää kasvuaan. Se on ostanut jäte- ja ympäristönhuoltotuotteiden myyntiin ja markkinointiin keskittyneen Flaaming Oy:n ja laajentaa näin erityisesti kiertotalouteen liittyvää osaamistaan.

“Ympäristöliiketoiminta on Finncont-konsernin strategiassa yksi tärkeimmistä kasvualueista.  Yrityskauppa mahdollistaa entistä laajemman tuotevalikoiman tarjonnan asiakkaillemme ja antaa paremmat edellytykset uusien ympäristötuotteiden kehittämiseen. Se yhdistää Finncontin kansainvälisen myyntiverkoston, ympäristötuotteet ja tuotekehitysosaamisen Flaamingin tuoterepertuaariin ja myyntiorganisaatioon”, sanoo Finncont Groupin hallituksen puheenjohtaja Hans Johanson.

Finncont osti Flaamingin yksityiseltä pääomasijoittajalta Midinvest Management Oy:ltä.

“Flaamingissa on viime vuosina tehty tuloksellista työtä ja osoitettu, että yhtiön tuotteille on markkinoilla kysyntää. Uudesta, tulevaisuuden kasvua luovasta kokonaisuudesta Finncontin kanssa tulee hyvä”, sanoo Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja, partner Jukka-Pekka Nikula.

Yrityskauppa ei tuo välittömiä vaikutuksia yritysten toimintaan tai henkilöstöön. Flaaming Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään.

Finncont Oy on vuonna 1974 perustettu metallisten ja muovisten IBC-säiliöiden valmistaja sekä Pohjoismaiden johtava rotaatiovalettujen muovituotteiden sopimusvalmistaja. Yhtiö on alallaan yksi Euroopan johtavista toimijoista. Finncontin pääasiakkaita ovat ajoneuvoteollisuuden, kemian- ja elintarviketeollisuuden sekä ympäristöteollisuuden yritykset Euroopassa. Finncontin liikevaihto viime vuonna oli 18 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 130. www.finncont.com

Flaaming Oy on vuonna 1982 perustettu lahtelainen, jäte- ja ympäristönhuoltotuotteiden myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys. Sen valikoimiin kuuluvat muun muassa jäteautot, roska-astiat, lavat, puristimet sekä kiinteistönhuollon tuotteet. Flaamingin liikevaihto viime vuonna oli 12 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 10. www.flaaming.fi

Lue seuraavaksi