Uutiset

Kuljetuskalusto

Ekeri laajentaa

Ab Ekeri Oy katsoo pitkälle tulevaisuuteen, tuotteita ja yritystä kehittäen. Seuraava askel tulevaisuuteen on otettu rakentamalla 12 000 neliömetrin uudet tuotantotilat.

Ekerin Uudet tuotantotilat ovat juuri valmistuneet ja sen myötä kilpailukykyä ja tuotteiden laatua pystytään entisestään parantamaan. Ovien valmistus tullaan siirtämään kuluvan vuoden aikana kokonaan Edsevön tiloista uusiin tiloihin. Uusissa tiloissa tullaan vastaisuudessa valmistamaan myös seinä-, katto- ja lattiaelementit.

”Elementtien valmistus takaa Ekerin laadun ja toimitusvarmuuden sekä mahdollistaa tuotekehitykseen panostamisen entistä tehokkaammin, kun tuotanto tapahtuu samassa paikassa”,  sanoo toimitusjohtaja Matti Laurila.

Tavoitteena on kaikkien elementtien valmistus uudessa tehtaassa 2020 vuoden alusta. Vuoden 2018 aikana on henkilökunnan määrä kasvanut noin 30 henkilöllä.

”Ekeri tulee olemaan paras vaihtoehto asiakkaalle, joka tarvitsee sivusta avattavan perävaunun, puoliperävaunun tai autokaapin. Ei vain Pohjoismaissa, vaan koko Euroopassa”, lisää Laurila.
”Kehitämme, valmistamme kokosivunaukeavia trailereita, perävaunuja ja autokaappeja. Olemme johtava valmistaja koko Euroopassa. Tuotteemme mahdollistavat kustannustehokkaat ja kestävät kuljetukset.”

LUE MYÖS: Ekerin myyntitiimi vahvistui

Lue seuraavaksi