Uutiset

Kuljetuskalusto

Deltan edellinen vähittäiskaupan johtaja ostaa Deltan käytetyt kuorma-autot

Sopimus palvelee molempia osapuolia, sillä Delta luopui tämän vuoden alkupuolella kuorma- ja linja-autojen maahantuonnista sekä vähittäiskaupasta. Markku Salon perustama AuditProfile Oy tarjoaa puolestaan Deltalle neuvonantoa yhtiön toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen.

”Olemme tyytyväisiä sopimuksistamme Markku Salon ja hänen omistamien yhtiöiden kanssa. Salo on arvostettu autoalan asiantuntija Suomessa, myös raskaissa ajoneuvoissa”, toteaa John Costin, Delta Motor Group Oy:n toimitusjohtaja.

Vuonna 1979 Volvo Auto Oy Ab:ssa autoalan uransa aloittanut Markku Salo toteaa nyt tehtyjen sopimusten olleen usean positiivisen sattuman summa.

”Uskon, että kolmenkymmenen vuoden aikana suoritettu työharjoittelu monissa eri autoalan tehtävissä antaa hyvän pohjan kokeilla omien siipien kantavuutta. Luonnollisesti yrittäjäksi ryhtyminen vaatii, että henkilökohtaiset ja perheasiat ovat kunnossa. Koska asiat myös näiltä osin mahdollistivat yrittäjäksi siirtymisen, niin tilaisuuden tarjoutuessa en malttanut jättää mahdollisuutta käyttämättä”, Markku kuvaa päätökseensä johtaneita taustoja.

Kesällä 2010 perustetun DT Trading Oy:n toimialana on ajoneuvojen ja varaosien kauppa, välitys, maahantuonti sekä korjaus- ja huoltopalvelut. Kesällä 2010 perustettu Audit Profile Oy toimii ajoneuvoalan laatu- ja ympäristöjärjestelmien konsultointia, koulutusta ja auditointia harjoittavana yrityksenä. Lisäksi yrityksen toimialaan kuuluu laatututkimukset ja tekniset asiantuntijalausunnot.

Deltan vähittäiskaupan johtajana aloitti 1.9.2010 Jyrki Kupila, joka siirtyi Deltalle Oy BMW Suomi Ab:sta.

 

 

Lue seuraavaksi