Uutiset

Kuljetuskalusto

DB Schenker allekirjoitti vuokrasopimuksen Nurmijärvelle rakennettavasta varastosta

DB Schenker on allekirjoittanut Logicentersin kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Nurmijärvelle rakennettavasta 25 600 neliömetrin varastosta. Uusi varasto otetaan käyttöön vuonna 2023.

Logicenters osti kesällä 2021 Nurmijärveltä 51 000 neliömetrin maa-alueen modernin logistiikan kehittämistä varten. Logistiikkakiinteistöihin erikoistunut yhtiö on nyt aloittanut yhteistyön DB Schenkerin kanssa Suomessa. DB Schenker on yksi maailman johtavista globaalien logistiikkapalvelujen tarjoajista teollisuudelle ja kaupalle.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa DB Schenkerin tervetulleeksi uuteen toimitilaamme Nurmijärvelle, vain 20 minuutin ajomatkan päähän Helsingin keskustasta. Kiinteistö tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja modernilla logistiikalla Logicentersin kunnianhimoisten ympäristötavoitteiden mukaisesti”, sanoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

Ilvesvuorenkatu 8:aan rakennettava kiinteistö valmistuu vuoden 2023 toisella neljänneksellä ja sillä on BREEAM Very Good -vastuullisuussertifikaatti. Kohteeseen tulee myös maalämpöä ja omilla aurinkopaneeleilla tuotettua aurinkoenergiaa.

”Olemme erittäin innoissamme aloittaessamme yhteistyön Logicentersin kanssa. Uusi varastorakennus täydentää viereistä, vuonna 2012 käyttöönotettua Ilvesvuoren varastorakennustamme. Yhdessä nämä kaksi varastoa muodostavat pääkaupunkiseudulla sijaitsevan 50 000 neliömetrin suuruisen sopimuslogistiikan keskuksemme, jossa voimme keskittää toimintamme nykyaikaisiin, tehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin tiloihin”, sanoo Suomen DB Schenkerinn toimitusjohtaja Petteri Nurmi.

Nurmijärvi on osa pääkaupunkiseutua, joka sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla sekä Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman että Euroopan moottoritien E12 läheisyydessä. Alueella toimii jo nyt DB Schenkerin kaltaisia yrityksiä, ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet sekä Helsinkiin että Tampereelle.

Lue seuraavaksi