Uutiset

Kuljetuskalusto

Cursor 16 – Diesel of the Year 2014

Italialainen Diesel-lehti on palkinnut FPT Industrialin valmistaman 16-litraisen Cursor 16 -moottorin Diesel of the Year 2014 -arvonimellä.

”Suhtaudumme intohimoisesti FPT:n tehtävään ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja innovatiivisia ratkaisuja. Uusi 16-litrainen moottori tarjoaa voimaa ja tehokkuutta täyttäen samalla lain mukaiset päästövaatimukset”, kertoo FPT Industrialin tuotesuunnittelun varajohtaja Massimo Siracusa.

Cursor 16 -moottori on kooltaan pieni, mutta lähtöteholtaan korkea, joten se sopii muun muassa maarakennuskoneisiin, maatalouskoneisiin ja sähköntuotantoon. Moottorilla on luokkansa paras teho-painosuhde ja se on kooltaan yksi joukkonsa pienimmistä moottoreista.

Moottorissa hyödynnetään FPT Industrialin patentoitua HI-eSCR-teknologiaa, joka on tutkittu, suunniteltu ja kehitetty yhtiön sisäisesti ja joka noudattaa tiukkoja Stage IV/Tier 4 Final ja Euro 6 -päästömääräyksiä. Oletettavaa on, että uutuusmoottori tullaan näkemään piakkoin myös Iveco-kuorma-autoissa.

Lue seuraavaksi