Uutiset

Kuljetuskalusto

CoPilot Truck – navigaattori raskaalle kalustolle

CoPilot Truck on Android- ja iOS-älypuhelimille sekä tableteille tarkoitettu raskaankaluston navigointiohjelmisto, joka toimii ilman nettiyhteyttä. Se on varta vasten suunniteltu rekka- ja bussikuskeille yhteistyössä kuorma-autovalmistajien kanssa. CoPilot Truck on täynnä edistyksellistä navigointiteknologiaa, johon ammattikuljettaja voi luottaa.

CoPilot Truck on GPS-ohjelma, joka käyttää alan standardoitua ja erityisesti kuorma-autoille suunniteltua PC Miler-reititystä, johon on tallennettu yli 3 520 000 kuorma-autoja koskevaa rajoitusta. Tämä tarjoaa aina kustannustehokkaan ja optimoidun reitin huomioiden automaattisesti kuorma-autoja koskevat rajoitukset.

CoPilot Truck -ohjelmiston ajo-opastusnäkymät ovat selkeät. Visuaalisen näkymän lisäksi ohjelma antaa tarkat ääniohjeet teksti-puheeksi -teknologialla, joka lausuu kadunnimet täydellisesti.

CoPilot Truck optimoi lähtötilanteessa enintään kolme vaihtoehtoista reittiä perustuen ajoneuvokohtaisiin kriteereihin. Tarvittaessa kuljettaja voi myös interaktiivisesti muokata reittejä halutunlaisiksi.

Näytön kaistaosoitinnuoli informoi kuljettajaa selkeästi esimerkiksi poistumiseen moottoritieltä rampille tai eritasoristeykseen.

Mobiilidatayhteyden ollessa päällä navigointiohjelmalla voi käyttää reaaliaikaisia ActiveTraffic ™-liikennetiedotteita esimerkiksi ruuhkista ja onnettomuuksista sekä sää- ja paikallistiedotteita.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi