Uutiset

Kuljetuskalusto

Continentalilta uusi ohjausakselin rengas erittäin vaativiin talviolosuhteisiin

Continental tuo markkinoille uuden erikoiskumiseoksesta valmistetun kuorma-auton talvirenkaan. Conti Scandinavia HS3 ED on uusi ohjausakselin rengas, joka on kehitetty erityisesti tavarakuljetuksiin talvisissa maantie- ja maastokuljetuksissa, kuten puutavaran kuljetuksessa sekä kaivos- ja rakennustyömailla.

ED on lyhenne sanoista extra durable (erittäin kestävä), mikä kertoo sen kyvystä selvitä ohjausakselin renkaan haasteista äärimmäisissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Uutuusrengas tarjoaa ajoneuvoille parhaan mahdollisen talvipidon vaativiin tilanteisiin.

Rengas on kehitetty pääasiassa Pohjois-Euroopan ankariin talviolosuhteisiin, mutta se soveltuu myös Keski- ja Itä-Euroopan vuoristoalueiden lumisille teille. Rengas on syntynyt intensiivisten markkina- ja olosuhdetutkimusten tuloksena. Asiakkaat ovat toivoneet talvirengasta, joka on aiempaakin kestävämpi ja jossa on yhä tehokkaampi kivien tarttumisen esto sekä kestävyys kivien aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Uuden Conti Scandinavia HS3 ED:ssä on erinomainen pito ja vakaus kaarteissa, myös maastossa. Se on pitkäikäinen ja erittäin kestävä niin metsässä kuin soralla. Uutuusrenkaan kulutuspinnan kuvioinnin viistopalat parantavat kestävyyttä kivivaurioita vastaan.

Conti Scandinavia HS3 ED:n siksak-urat takaavat erinomaisen talvipidon sekä hylkivät mutaa ja lunta, ja sinimuotoiset palat tarjoavat optimaalisen pidon märällä ja lumella. Pyörivät kylkikulmaurat minimoivat kivien tarttumisen ja varmistavat yhdessä viillonkestävän kumiyhdisteen kanssa erittäin kestävän kulutuspinnan

Vakuuttavaa pitoa haastavissa olosuhteissa

”Conti Scandinavia HS3 ED on uusin esimerkki Continentalin pitkästä ja laajasta osaamisesta alan johtavana kuorma-autojen talvirenkaiden valmistajana. Uutuutta voidaan pitää talviversiona CrossTrac-renkaasta, jonka toimme markkinoille kaksi vuotta sitten”, markkinointipäällikkö Marko Pursiainen sanoo.

Uutta rengasta testannut Pohjanen & Strömin kalustopäällikkö Per Johansson on vakuuttunut. Yritys ajaa metsäteollisuuden tuotteita Pohjois-Ruotsissa ja työskentelee usein ankarassa talviympäristössä ja kivimurskalla päällystetyillä metsäteillä. Talvella voi olla 40 astetta pakkasta ja kesällä 30 asetta lämmintä, joten olosuhteisiin mahtuu kaikkea lumisohjosta, sumuun ja sateeseen. Kuljetukset painavat jopa 74 tonnia.

”Suuret ja nopeat sään vaihtelut ovat mittavin haasteemme, joten meidän on voitava luottaa renkaisiimme. Uusi Conti Scandinavia HS3 ED selviytyi testiajoissamme kaikista olosuhteista ja tarjosi erittäin hyvän pidon, vakauden ja kitkan. Arvostamme hyvää pitoa ja sitä, että rengas kestää teräviä kiviä ja jäisellä tiellä törröttäviä oksia.”

Lue myös: Continental esittelee uuden vetoakselirenkaan haastavaan maastoon ja äärimmäisiin olosuhteisiin

Lue seuraavaksi