Uutiset

Kuljetuskalusto

Colmec tulee Suomen rengasmarkkinoille

Suomalaiset rengasmarkkinat saavat uuden toimijan, kun raskaan liikenteen palveluun keskittynyt rengastoimittaja Colmec tuo maahamme kattavan myynti- ja palveluorganisaation. Monipuolisia rengaspalveluja kuorma- ja linja-autoliikenteen tarpeisiin tuottava Colmec rantautuu Suomeen konseptillaan, joka perustuu pitkälle kehitettyyn asiakaspalveluun sekä omaan logistiikkaan. Yritys käynnistää toimintansa Suomessa solmimalla kontakteja asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin tavoitteenaan pitkäaikaisten kumppanuussuhteiden luominen.

Colmec AB:n toimitusjohtaja ja omistaja Peter Eckerströmin mukaan tulo uudelle markkina-alueelle on yritykselle tärkeä, tulevaisuuteen vahvasti luotaava strateginen ratkaisu.

Colmec on itsenäinen, valmistajista ja ketjuista riippumaton perheyritys, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien merkittävien rengasvalmistajien kanssa. Colmecin oma pinnoitettujen renkaiden tuotemerkki on BOSS, jota valmistetaan omilla tehtailla Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 2012 Colmec valmisti lähes 160 000 pinnoitettua rengasta. Täysin uusia renkaita toimitettiin samaan aikaan runsaat 90 000 kappaletta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 600 miljoonaa kruunua ja sen palveluksessa on noin 350 henkeä. Colmecin Suomen vastuulliseksi maajohtajaksi on toukokuusta alkaen nimitetty autoinsinööri Sami Ojamo, joka on työskennellyt Veolia Transport Finland Oy:llä teknisenä johtajana ja kehitysjohtajana vuodesta 2008 lähtien. Ojamo jatkaa Veolia Transport Finlandin kehitys- ja hankintajohtajana vuoden 2013 loppuun asti.

Lue seuraavaksi