Uutiset

Kuljetuskalusto

CharterWay Rentin valikoima kasvaa kysynnän mukaan

Mercedes-Benzin CharterWay- vuokrauspalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisen varmasti vuosien mittaan. Tuotetarjonta kehittyy asiakaspalautteen mukaisesti ja saatavilla on aina ajankohtaisesti kysyttyä kalustoa. Henkilökohtaisen korkeatasoisen palvelun kautta jokaiselle asiakkaalle saadaan ajoon juuri hänen työtehtäviinsä kokoluokaltaan ja varustelultaan parhaiten sopiva ammattiauto, joka on täysin valmis työtehtäviin. Näin asiakkaan tehtäväksi jää vain ajaminen.

CharterWayn toimintafilosofia on todettu hyvin toimivaksi, sillä palaute asiakkailta on ollut positiivista ja vuokramäärät ovat selkeässä kasvussa. Myös CharterWayn verkosto on kunnossa ja ajoneuvot siirtyvät tarvittaessa 12 toimipisteen välillä hyvin nopealla tahdilla. Jatkossa toimintaa kehitetään yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja ajoon saadaan ripeällä tahdilla esimerkiksi rekkavetureita, kylmäkoneautoja tai vaikkapa kokosivuaukeavia jakeluautoja. Suurta huomiota on kiinnitetty myös turvallisuusnäkökohtiin ja kaikki CharterWayn ajoneuvot täyttävät alan nykyaikaisimmat vaatimukset tälläkin saralla.

Kaikki yhdestä numerosta

CharterWay-palveluiden helppoudesta kertoo myös yhden puhelinnumeron palvelukonsepti. ”Olemme keskittäneet kaiken tarvittavan saman numeron alle ja keskusvaraamon numeron 010 569 7777 kautta asiakas saa palvelua nopeasti. Esimerkiksi sijaisautoja on saatavilla käytännössä heti ajoon ja vaikkapa kylmäkuljetusten katastrofit saadaan vältettyä nopeasti, mutta samalla järkevällä hinnoittelulla”, kertoo CharterWay Rentin tuotepäällikkö Erno Tuomilahti.

”Luonnollisesti kaikki hoituu yhtä helposti myös sähköisesti ja netin kautta on nähtävillä saatavilla olevat ajoneuvot vuokraushintoineen. Asiakas valitsee vain ajoneuvoluokan, kertoo nouto- ja palautuspäivämäärän sekä toimipisteen, josta haluaa ajoneuvon hakea. Tämän jälkeen tarvitsee vain antaa perusyhteystiedot ja CharterWay hoitaa loput eikä mitään monimutkaisia rekisteröintejä vaadita. Vahvistus vuokrauksesta tulee seuraavana arkipäivänä ja myös laskutus onnistuu asiakkaan haluamalla tavalla. Noutopäivänä asiakasta odottaa siisti ja tankattu ajoneuvo vaaditulla varustuksella”, Tuomilahti tiivistää vuokrauksen vaivattomuuden.

Toimii turvallisena koeajona

Tuomilahti kertoo, että moni asiakas on Rentin kautta saanut varmuutta oman seuraavan ajoneuvon hankintaan. ”Jo muutaman viikon koeajo riittää kertomaan ajoneuvon soveltuvuudesta omiin ajotehtäviin, joten suuren investoinnin riskitekijät saadaan minimoitua järkevällä tavalla. Toisaalta myös Rentin käytössä olleet ajoneuvot ovat hyvin suosittuja vaihtoautorintamalla, jonne ne siirtyvät noin puolentoista vuoden ajon jälkeen. Asiakkaat tietävät että autoja on operoitu huolenpitosopimuksen kautta ja näin voivat varmistua että autojen tausta on kunnossa, Tuomilahti korostaa.”

Uusi Sprinter lisää mahdollisuuksia

CharterWay Rentin ajoneuvovalikoima elää kysynnän mukaan ja luonnollisesti tähän vaikuttavat myös lakipykälät. ”Käynnissä olevan mittauudistuksen vaikutukset ajoneuvokantaan selvitetään yhdessä asiakkaidemme kanssa jotta voimme jatkossa heille tarjota juuri oikeaa kalustoa suurempaa kuormatilavolyymiä vaativiin kuljetuksiin. Olemme lisänneet lämpösäädeltyjä rahtiautoja ja maansiirtopuolella neliakselinen kivilavalla varustettu maansiirtoauto sekä viisiakselinen kippirekkayhdistelmä ovat osoittautuneet asiakkaille kustannustehokkaiksi  vuokrausratkaisuksi. Kevyemmällä puolella odotamme uuden Sprinterin saapumista, sillä se tarjoaa meille sekä asiakkaillemme jälleen hyvin paljon uusia mahdollisuuksia”, Tuomilahti päättää.

Raskaampien hyötyajoneuvojen vuokrausta on Suomessa harjoitettu suuremmassa mittakaavassa vasta viimeiset kymmenen vuotta. Veho Hyötyajoneuvojen operoima Mercedes-Benz CharterWay Rent on sinä aikana kasvanut oman alansa markkinajohtajaksi Suomessa ja ajoneuvofleet on viime vuodet ollut tasaisessa kasvussa. ”Uskomme että myös jatkossa entistä useammat asiakkaat tulevat vuokraamaan osan kalustostaan tarpeen mukaan ja siihen meillä Veholla on alan parhaimmat palvelut tarjota nyt ja tulevaisuudessa”, summaa tulevaisuuden kehityksen CharterWay Rentin Myyntijohtaja Antti Langinkoski.

Lue seuraavaksi