Uutiset

Kuljetuskalusto

Cargo Floor –tuotteiden maahantuonti MMK-Power Oy:lle

MMK-Power Oy on aloittanut joulukuun alussa Cargo Floor -tuotteiden maahantuojana.

Lappeenrannassa toimiva MMK-Power Oy, raskaankaluston korjaamo ja päällirakentaja on, aloittanut Cargo Floor –tuotteiden maahantuonnin Suomeen. Hollantilainen Cargo Floor B.V. on Euroopan johtava itsepurkaavien lattiaratkaisujen valmistaja. Tuotteita toimitetaan laajalti eri toimijoiden perävaunuissa ja kuormakoreissa. Suomessa tuotteet ovat tunnettuja irtotavara-kuljetuksissa, mm. hake-kuljetuksissa.

”Olemme korjanneet ja asentaneet Cargo Floor -tuotteita jo vuosikymmeniä omalla korjaamollamme. Tunnemme tuotteen ja varaosat jo ennestään hyvin. Maahantuontisopimus oli luonnollinen

Lattiamoduuli

tapa kehittää yhteistyötä. Sopimus mahdollistaa meille entistä suuremman varaosavaraston Lappeenrantaan ja paremman teknisen tuen muille toimijoille Suomessa”, sanoo MMK-Power Oy:n toimitusjohtaja Marko Kilpiä. ”Toimituksemme eivät jää ainoastaan Cargo Floor -lattiatuotteisiin. Palvelemme laajalti myös vetoautojen hydrauliikkaa koskevissa asioissa. Siinä olemme kehittäneet tuotteen, jonka asentaminen on nopeaa merkkiin kuin merkkiin. Lisäksi pitkä käyttökokemus on tuonut mukanaan mahdollisuuden tarjota läpi ajoneuvon käyttöiän kestävä tuote.”

 

MMK-Power Oy toimii Lappeenrannassa. Sieltä käsin hoituvat varaosien toimitukset vuorokaudessa ympäri Suomen. Yritys on osa Kuljetus Kilpiä –konsernia, joka on toiminut kuljetusliikkeenä jo yli 90 vuoden ajan.

 

Oheisena valmistajan video itsepurkaavan lattian toimintaperiaatteesta:

Lue seuraavaksi