Uutiset

Kuljetuskalusto

Arvostettu yrittäjäpalkinto Arctic Machine Oy:lle

Palkinto on huomionosoitus yritykselle ja sen henkilöstölle sekä asiantuntevalle asiakaskunnalle siitä pitkäjänteisestä työstä, jonka yritys on tehnyt tullakseen kansainvälisestikin merkittäväksi tienhoitoratkaisuiden suunnannäyttäjäksi. Arctic Machine on toiminut ja tulee toimimaan edelläkävijänä vaativan urakoinnin kustannustehokkaiden ratkaisuiden kehittäjänä ja toimittajana.

Savon Yrittäjien hallitus perusteli palkitsemista seuraavasti: ”Arctic Machine Oy on omalla alallaan vahva markkinajohtaja. Yritys on voimakkaasti kasvuhakuinen, vahva kehittäjä ja teknologisesti innovatiivinen. Lisäksi positiivisena asiana nähtiin se, että yritys on merkittävä alueellinen työllistäjä.”

”Erityiskiitos palkinnosta kuuluu asiantuntevalle asiakaskunnalle. Ilman tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa yritys ei olisi voinut saavuttaa sitä edelläkävijän asemaa, joka meillä tänä päivänä on” toimitusjohtaja Jääskelä kiteyttää.

Arctic Machine on Euroopan johtavia vaativaan tienhoitourakointiin tarkoitettujen ratkaisujen toimittaja. Yhtiö toimii omalla ja jälleenmyyjäorganisaatiolla yhdeksällä markkinalla, joista kolmella markkinajohtajana. Tytäryhtiö AM Agron valikoimaan kuuluvat ”Livakka” tuotemerkillä valmistettavat maatalousurakointiratkaisut. Suomessa yhtiö toimii Suonenjoella, Karttulassa ja Salossa.

http://www.arcticmachine.fi/

Lue seuraavaksi