Uutiset

Kuljetuskalusto

Ahola Special vahvistuu yrityskaupan myötä

Ahola Special

Ahola Special on 23.02.2022 hankkinut raahelaisen A&J Kivijärvi Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä A&J Kivijärven kuljetustoiminta, henkilöstö ja kalusto siirtyy Ahola Specialille. Yrityskauppa vahvistaa Ahola Specialin asemaa nykyisillä markkina-alueillaan laajentamalla kuljetuskapasiteettia ja osaamista.  

Erikoiskuljetusratkaisuille on kysyntää markkinoilla ja Ahola Special hakee jatkuvasti operatiivisen hallinnan, digitaalisten työkalujen, laajemman palveluvalikoiman sekä kuljetuskapasiteetin kehittämisen avulla parempaa reagointikykyä asiakastarpeisiin.

”Olemme tyytyväisiä nyt tehdystä järjestelystä, jonka myötä kuljetuskapasiteettimme laajenee. Uskomme myös, että kokemuksemme ja kattava kehitystyömme tuo lisäarvoa myös niille asiakkaille, joita A&J Kivijärvi on tähän mennessä palvellut”, toteaa Ahola Specialin toimitusjohtaja Jonas Ahola.

Myös A&J Kivijärven toimitusjohtaja Jari Kivijärvi näkee yrityskaupan hyvänä ratkaisuna: ”Tämän järjestelyn myötä perinteikäs liiketoiminta jatkuu ja kehittyy osaavissa käsissä”, hän toteaa.

Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.Lue seuraavaksi