Uutiset

Autot

Yksilölliset Casa Car -matkailuautot Kaarinasta

Nelivetoista matkustusmukavuutta

Casa Car on matkailuautoilijoille tuttu merkki, sillä vuodesta 1988 lähtien valmistettuja ajoneuvoja kulkee Suomen maanteillä jo lähes 500 kappaletta. Nykyisen massatuotannon aikana on yhä ihmisiä, joilla on hyvin yksilöllisiä erikoistoivomuksia ajoneuvonsa suhteen ja tällöin Casa Carin asiakaspalvelu pääsee oikeuksiinsa. Dynaaminen ja idearikas yritys pystyy täyttämään erikoisemmatkin toiveet tehokkaasti ja toimivasti.

Kaarinalainen yrittäjä Martti Alander viettää vuoden mittaan runsaasti aikaa sekä auton ratin takana että matkustamossa, joten hänellä oli selkeät sävelet seuraavan matkailuautonsa vaatimuksista ja varustelutasosta. ”Autossani tulisi olla neliveto, huippuluokan lämmöneristys pitkiä talvikuukausia varten ja kaiken tulisi toimia myös ilman nestekaasupulloja”, kertoo Alander. Lisäksi hän halusi autoon pitkittäiset kerrosvuoteet ja takatalliin runsaasti tilaa varusteille ja työkaluille sekä pitkän tavaran luukut usein mukana kulkevia ramppeja varten.

Kokonaispaketti ratkaisi ostopäätöksen

Alander suoritti kattavan tarjouskierroksen alan edustajien keskuudessa ja selkeästi toimivimman ratkaisun esitti CasaCarin Kari Väisänen, joka antoi selkeät ohjeet alustan tilausta varten ja kertoi esimerkiksi vaadittavista kaksiakkujärjestelmistä. Näin alusta saapuu valmiina päällirakentajalle ja takuut säilyvät muuttumattomina myös muutostöiden jälkeen. Alander oli myös erittäin tyytyväinen Casa Carin tarjouksen yhteydessä olleesta piirretystä kaavakuvasta ajoneuvon sisätilaratkaisuista.

”Tämä kohtuullisen pienellä vaivalla suoritettava palvelu on useimmille asiakkaille hyvin tärkeä”, korostaa Alander. Hänellä oli jo ennestään hyviä kokemuksia Casa Carin tuotteista, sillä yrityksen valmistama Peugeot-matkailuauto oli varsinkin hyvien talviominaisuuksien ansiosta miellyttänyt Alanderia suuresti.

Nopea toimitus ilman yllätyksiä

Alander päätyi valitsemaan alustaratkaisukseen Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI nelivedon. Sprinter soveltuu erinomaisesti perävaunun vetämiseen ja se on kokoonsa nähden miellyttävän näppärä. Sprinter varustettiin jo tehtaalla Alanderin ja Casa Carin toivomusten mukaan ja auto saapui Kaarinaan viime vuoden loppupuolella. Casa Car lupasi matkailuauton toimitusajaksi kuusi viikkoa ja tämä lupaus myös piti ja Alander sai valmiin edustusautonsa käyttöön jo ennen joulua. ”Kaikki meni niin kuin sovittiin ja myös asennuksen aikana tulleet pikkumuutokset pystyttiin suorittamaan ongelmitta”, kiittelee Alander.

Sprinterillä on nyt takanaan noin 15 000 kilometriä ja Alander on ollut hyvin tyytyväinen valintaansa. Casa Carin kori on jämerää tekoa, sillä kalusteissa käytetään 15 millin vaneria ja mitään ylimääräisiä kitinöitä tai räminöitä ei ajoneuvosta kuulu. Sprinter varustettiin hyvin yksityiskohtaisesti ja esimerkiksi työvalot ja takatalli tehtiin juuri Martin toivomusten mukaisesti. ”Casa Carin Sprinter on kotimainen mittatilaustuote, joka soveltuu yksilöllisyyttä ja käytännön toimivuutta haluavalle asiakkaalle”, tiivistää Alander.

Casa Carin Kari Väisänen kertoo, että pienempikin yritys pärjää kovasti kilpaillulla alalla palvelun korkealla tasolla sekä ammattitaitoisella ja innovatiivisella suunnittelutyöllä. ”Suurin osa ajoneuvoistamme menee edelleen autoliikkeille, joskin yksityisasiakkaiden osuus on ollut kasvussa. Samoin automerkkivalikoima on monipuolistunut, vaikkakin Mercedes-Benz ja kuvan Fiat ovat edelleen valtamerkit”, kertoo Väisänen. Kasvava asiakasryhmä on myös inva-autoilijat, joilla ajoneuvon mittatilaustyön osuus on luonnollisesti hyvinkin suuri ja ajoneuvojen mitoitus käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa erittäin tarkasti. Casa Carillle on tärkeää myös huollon ja varaosapalvelun toimivuus ja Väisänen takaa, että heillä puhelimeen vastataan nopeasti ja asiakkaita palvellaan pienen yrityskoon mahdollistamalla henkilökohtaisella ja luotettavalla palvelulla.

Lue seuraavaksi