Uutiset

Autot

Vistema rynnii huolto- ja korjausrintamalle

Uusi huoltopiste avattu Vantaalle

Ajopiirtureiden asiantuntijana tunnettu Vistema Oy on asiakkaidensa toivomusten mukaisesti laajentanut palvelukonseptiaan ja nyt mukaan ovat tulleet henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen huolto- ja korjaustoiminnot. Yritys on samalla muuttanut uusiin toimitiloihin Vantaalle lentokentän kupeeseen, aivan Suomen logistiikkakentän ytimeen.

Matti Kuokkanen ja Taneli Hakkarainen kertovat, että Vistema Oy:llä on tänä syksynä tuplajuhlan paikka, sillä yrityksen perustamisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta ja samalla vietetään Vantaan Robert Huberin tielle valmistuneiden uusien toimitilojen avajaisia. Sijainti on huoltoalan yritykselle loistava, sillä alueella toimii huomattava määrä logistiikka-alan toimijoita ja yrityksen pihaan on helppo saapua isoillakin ajoneuvoilla. Tämä onkin merkittävää, sillä Vistema panostaa juuri isojen ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimintaan, samalla kuitenkin ajopiirturi- ja nopeusrajoitinpalvelut sekä muut varuste- ja varaosatoiminnot säilyvät vankasti toiminnassa mukana.

Yhtenä Visteman vahvuutena on yrityksen emoyhtiön Alppilan Autohuollon pitkäaikainen kokemus ajoneuvojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Yrityksellä on kaksi toimipistettä, Helsingin Alppilassa sekä Pitäjänmäellä. Pisteet toimivat valtuutettuina Mercedes-Benz- sekä Volkswagen -henkilö- ja pakettiautojen huoltopisteinä ja asiakkaina yli 10 000 autoa vuodessa. Visteman toimipiste täydentää yritysperheen tuotepalettia isojen kokoluokkien ajoneuvojen kautta ja asiakkaita pystytään palvelemaan yhä monipuolisemmin. Asiakkaiden kautta tulleet toivomukset olivatkin koko muutosprosessin takana, sillä moni Visteman ajopiirturitarkastuksiin ja -huoltoihin saapunut toivoi, että saisi samalla pysähdyksellä myös muut huollot suoritetuksi. Vistema vastasi haasteeseen ja uusien 700 neliön toimitiloihin onkin jo palkattu lisätyövoimaa asiakkaiden nopean ja korkean palvelutason takaamiseksi.

Joustavaa asiakaslähtöisyyttä

Visteman liiketoimintajohtaja Matti Kuokkanen kertoo Visteman jatkavan myös huoltopuolella samalla hyväksi todetulla joustavalla asiakaspalvelukonseptilla. Aukioloajat tullaan sovittamaan asiakkaille parhaiten sopiviksi ja eritasoisten huoltosopimusten kautta voidaan taata jopa 24/7-palvelu, jolla yritysten pyörät pysyvät varmasti liikkeessä. Tämänkaltaiset sopimukset vaativat tietenkin henkilökunnan määrältä ja osaamistaidoilta paljon, mutta Kuokkanen sekä yritysperheen omistaja Taneli Hakkarainen kertovat ammattitaitoista työvoimaa olevan nyt saatavilla. Samalla myös huoltopisteen varusteluun on kiinnitetty erityishuomiota ja Vistema onkin hankkinut esimerkiksi nykyaikaisimmat diagnostiikkalaitteistot sekä järeän hallinosturikannan, jonka avulla saadaan useita kuorma-autoja samanaikaisesti huollettavaksi.

Vistema suorittaa vuodessa noin 2000 piirturitarkistusta ja nyt asiakkailla on loistava mahdollisuus saada samalla kertaa myös muut huollot ja tarvittavat korjaustoimenpiteet. Tekninen asiantuntemus on Vistemalla hallinnassa ja he ovatkin täyttäneet viranomaisvaatimukset tarkoin ja saaneet tarvittavat luvat esimerkiksi jarrujärjestelmä ja perälautakorjauksiin. Huoltotoimien lisäksi samalla kertaa hoituvat myös varustelut, kuten lisäilmastointien, alkolukkojen, vetokoukkujen, peruutuskameroiden, Webastojen sekä Eberspächer-tuotteiden asennukset. Kuokkanen kertoo, että varustelujen osuus on Vistemalla selvässä kasvussa ja niinpä sen tuotevalikoimaa ollaankin kasvattamassa entisestään. Omaa maahantuontitoimintaa tullaan sen vuoksi kasvattamaan asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Lue seuraavaksi