Uutiset

Autot

Viihdehuipuille VW Crafter Carsportin varustuksella -Vauhdikkaat talvitapahtumat hoituvat huippuluokan kalustolla

Viihdehuiput Oy on 24 vuotta vanha täyden palvelun ohjelmatoimisto, joka tuottaa laadukkaita kiertueita ja palveluja vaativaan makuun. Yrityksen merkittävimpiä tapahtumia ovat esimerkiksi jo 23 kauden ajan vietetty Audi Rinnerieha, Finlandia GolfDay sekä Skimbailut After Ski -kiertue. Tiukat aikataulut pitkine siirtymineen vaativat luotettavan ajoneuvokaluston ja tämän kauden Viihdehuippujen käytössä on upea Volkswagen Crafter 4MOtion retkeilyauto Carsportin sisustuksella.

Monipuoliset, kaiken ikäisille ja kuntoisille soveltuvat kilpailut ja leikit sekä rento tunnelma ovat tehneet Viihdehuippujen kiertueista odotettuja tapahtumia niin laskettelurinteillä kuin golf-kentillä. Yrityksen tapahtumista merkittävä osa järjestetään talvikauden aikana ja esimerkiksi Rinneriehassa on noin 50 eri tilaisuutta maamme rinteillä. Näin ison konseptin logistiikka vaatii kalustolta toimintakykyä sekä tilavuutta ja uusi nelivetoinen Crafter vastaa kasvaneeseen kuljetuskapasiteetin tarpeeseen onnistuneesti.

Liikkuva toimisto ja tietoliikennekeskus

Viihdehuippujen aikaisempi pakettiautokokoluokan ajoneuvo alkoi toiminnan kasvaessa jäädä auttamattomasti liian pieneksi. ”Tiesimme tarkoin mitä uudelta ajoneuvolta vaaditaan ja listaan kuuluivat esimerkiksi nelivetoisuus, 2 + 4 henkilön tilat, jääkaappi, mikrouuni, vuode, tietoliikennevalmiudet ja runsas pistokkeiden määrä. Carsportin tuotteet olivat jo tuttuja ja kun vielä suosituksia tuli muiltakin tahoilta, kääntyi valinta aika helposti Crafterin ja Carsportin puoleen. Carsport toteutti erikoistoivomuksemme ammattitaidolla ja auto saatiin ajoon todella nopealla aikataululla”, kertoo Viihdehuippujen Kalle Lauronen.

Viihdehuippujen Kalle Lauronen vastaanotto uuden upean Volkswagen Crafter 4Motion -retkeilyauton Carsportin varustuksella. Ajoneuvolle on luvassa todella kiireinen talvisesonki Audi Rinneriehan ja Skimbailut After Ski -kiertueen parissa.

Marraskuun puolivälissä uusi Crafter siirtyi kohti Levin alppihiihdon maailmancupin avausta ja toimintaa on tarjolla lähes kellon ympäri. ”Pimeän ajan siirtymät huomioiden asennutimme Crafteriin vielä tehokkaat lisävalot ja lisäksi auton ulkonäköä tullaan korostamaan Rinnerieha-teippauksilla sekä mustilla erikoisvanteilla. Meillä onkin todella kovat odotukset omalle tapahtumarikkaalle kaudellemme ja luotamme, että Crafter toimii merkittävänä osana onnistumistamme liikkuvana hermokeskuksenamme”, päättää Lauronen.

Lue seuraavaksi