Uutiset

Autot

Vehon linja-autokiertue liikkeellä maaliskuun aikana

Vehon linja-autopuoli jatkaa vahvaa kasvuaan ja uutuusmallien lisäksi yrityksessä panostetaan jatkuvasti myös verkoston kehittämiseen asiakastyytyväisyyden ehdoilla. Tätä kautta esimerkiksi pääkaupunkiseudulla linja-autopalvelut keskitetään Vantaalle Veho Ylästöön ja Kouvolan toimipiste on puolestaan jatkossa myös täyden palvelun linja-autotalo. Vehon edustavaan ja monipuoliseen linja-autovalikoimaan tarjoutuu nyt mainio tutustumistilaisuus, kun Vehon linja-autokiertue esittäytyy maaliskuussa kautta koko Suomen.

Uuden Mercedes-Benz Sprinterin linja-autoversioita on odoteltu innokkaana ja nyt Veholla on tarjota monipuolinen valikoima luokkansa huippuajoneuvoja. Maaliskuun kiertueella esillä on kolme eri versiota: 19-paikkainen turistibussi Avestarkin varustuksella, 19-paikkainen turistibussi erittäin isolla tavaratilalla sekä Autosisustus Kare Tervosen valmistama invabussi. Kyseiset autot ovat esittelyautoja ja luonnollisesti tilattavissa on hyvin yksilöllisesti varusteltuja, asiakaskohtaisesti räätälöityjä jokaiseen kuljetustarpeeseen. Sprinterit soveltuvat mainiosti vaativaan tilausajokäyttöön ja vankka kori tarjoaa huikeasti eri rakennevaihtoehtoja.

Isommatkin esillä

Sprinter-luokan lisäksi kiertueella on luonnollisesti mukana myös järeämmän kokoluokan busseja, sillä 50-paikkaiset Mercedes-Benz Tourismo tilausajoon sekä turistibussi Setra S515HD ovat mukana koko kiertueen ajan. Kannattaa myös varmistaa paikkakuntakohtaiset viime hetken tiedot, sillä esille saattaa tulla myös muuta kiinnostavaa kalustoa.

Janne Perheenmies ja muut Vehon linja-autopuolen asiantuntijat ovat tavattavissa kattavalla kiertueella maaliskuun aikana. Esillä on sekä uusia Sprinter-linja-autoja sekä Mercedes-Benzin ja Setran isompaa  kalustoa.

Ajoneuvojen lisäksi kiertueella esitellään myös alan palveluja ja esimerkiksi Mercedes-Benzin ainutlaatuiseen OMNIplus-palvelupakettiin ja Vehon monipuolisiin leasing-ratkaisuihin sekä huolenpitosopimuksiin on helppo tutustua Vehon asiantuntijoiden avulla. Myös rahoituspuoli on kiertueella esillä ja Nordea Rahoitus Suomi Oy on mukana kertomassa omista kokonaisratkaisuistaan. Lisäväriä kiertueelle tuovat Mercedes-Benzin tehtaan edustajat, jotka tutustuvat suomalaisen linja-automaailman erikoispiirteisiin ainakin kiertueen pohjoisimmissa kohteissa.

Vuosi vauhdilla eteenpäin

Vehon myyntijohtaja Janne Perheenmies kertoo jo viime vuoden olleen Vehon linja-autopuolella menestyksekäs ja tältä vuodelta on lupa odottaa vielä enemmän. ”Uuden Sprinterin kysyntä näyttää todella lupaavalta ja kaikkiaan kokoluokassa on runsaasti kaupallista potentiaalia. Laajan valikoiman kautta pystymmekin tarjoamaan Sprinter-luokkaan runsaasti yksilöllisiä vaihtoehtoja monipuoliseen liikennöintiin. Myös isoimmissa linja-autoissa kysyntä on ollut hyvää ja tehtaan tehokkuuden ansiosta toimituksia saadaan tarvittaessa hyvinkin vielä loppuvuodeksi. Kannattaa tietenkin huomioida myös mainio varastoautovalikoimamme, josta löytyy ratkaisuja nopeisiinkin tarpeisiin”, Kertoo Perheenmies.

”Kiertueen lisäksi olemme järjestämässä Veho Ylästössä 26. huhtikuuta kevätpäivätapahtuman, jossa koko talon kaikki palvelut ovat esillä aina pakettiautoista, raskaisiin kuorma-autoihin sekä linja-autoihin. Luonnollisesti samalla esillä ovat kaikki Veho kattavat lisäpalvelut, kuten CharterWay-leasingpalvelut”, lisää Perheenmies.

Kiertueaikataulu:

PE 8.3. Vantaa, klo 9-16

 • Veho Ylästö, Ansakuja 3

MA 11.3. Turku/Lieto, klo 10-16

 • Veho Turku, Loukinaistentie 10

TI 12.3. Tampere, klo 9-15

 • Veho Pirkkala, Jasperintie 1

KE 13.3. Seinäjoki, klo 9-15

 • Veho Seinäjoki, Puuhaajantie 1

TO 14.3. Oulu, klo 9-15

 • Veho Oulu, Kaarnatie 32

PE 15.3. Rovaniemi, klo 9-15

 • Veho Rovaniemi, Teollisuustie 62

LA 16.3. Ruka/Kuusamo, klo 10-14

 • Juhannuskallion parkkipaikka

MA 18.3. Iisalmi, klo 9-11

 • Autotalo Hartikainen, Marjahaankierto 11

MA 18.3. Kuopio, klo 12-16

 • Veho Kuopio, Takojantie 24

TI 19.3. Joensuu, klo 9-12

 • Autotalo Hartikainen, Pamilonkatu 31

TI 19.3. Särkisalmi, klo 14-16

 • Särkisalmen ABC, Rinnekatu 1

KE 20.3. Lappeenranta, klo 9-15

 • Veho Lappeenranta, Myllymäenkatu 10

TO 21.3. Kouvola, klo 9-15

 • Veho Kouvola, Koriansuora 15

Lue seuraavaksi