Uutiset

Autot

Veho Hyötyajoneuvot laajentaa toimintojaan Seinäjoella

Seinäjoella Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter -pakettiautoja ja SISU ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Fuson Canter -mallistoa.

Lisäksi monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi, SISU ja Renault kuorma-autoasiakkaita sekä Mercedes-Benz ja Setra linja-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. Asiakaspalvelu tapahtuu kuutena päivänä viikossa, arki-iltaisin korjaamo palvelee klo 21 saakka. Lisäksi palveluun kuuluu mm. 24h Service, täydellisesti varustettu jarrudynamometri sekä vuokraustoiminta CharterWayRent -palvelun. Palvelukeskuksen toimintoihin kuuluvat myös edelleen kehitetty täysin uusi vauriokorjaamo sekä varaosalogistiikan automatisointi, joka tehostaa ja nopeuttaa varaosapalveluja.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteensä tiloja on Seinäjoella runsas 2600 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uudistettuihin tiloihin takaavat nykyaikaisen myynti- ja huoltopalvelun.

Lue seuraavaksi