Uutiset

Autot

Valvoline NextGen suojaa moottoria ja ympäristöä

Uuden tuotteen koostumus on 50% kierrätetty ja sillä on täydellinen  Valvo­line-suorituskyky. NextGen-moottoriöljy ylittää teollisuuden laatuvaatimukset ja sen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin ei-kierrätettyjen moottoriöljyjen. NextGen tulee markkinoille yhden ja viiden litran kuluttajapakkauksissa sekä 20, 208 ja 1000 litran suurpakkauksissa. Tuotteen luokitukset ovat ACEA: A3/B4 (2010), API SL/CF, MB 229.1, VW 501.01, 505.00. NextGen-moottoriöljyjen tuotevalikoima tulee laajenemaan tulevaisuudessa eri viskositeettien ja luokitusten öljyillä.

NextGen-moottoriöljyssä yhdistyy Valvolinen oma tutkimus ja kehitystyö sekä kierrätetyn öljyn uudelleenjalostustekniikan merkittävä kehitys viime vuosina. Valvolinen tutkijat ovat nyt voineet yhdistää viimeisimmän lisäaineteknologian kierrätettyyn perusöljyyn, joka täyttää Valvolinen tiukat laatuvaatimukset. Tuloksena on ensimmäinen maailmanlaajuiseen jakeluun tuleva ympäristövastuullisempi moottoriöljy.

”Liiketoimintamme painopiste on moottoriöljyissä. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia innovoida ja tuoda kuluttajien saataville uusia korkeimman laatuluokan moottoriöljyjä”, kertoo Sam Mitchell, Valvolinen pääjohtaja. ”NextGenissä yhdistyvät viimeisin teknologia ja tietotaito ja tuloksena on moottoriöljy, jossa hyödynnetään kierrätettyä öljyä ja jonka laatu ja suorituskyky on niin korkealla tasolla että voimme ylpeänä liittää tuotteeseen Valvoline-merkin.”

”NextGen-moottori­öljyn lanseeraus EMEA-alueella on erittäin kiinnostavaa kahdesta syystä. Tarjoamme  EMEA-asiakaskunnalle ainutlaatuisen yhdistelmän korkean suorituskyvyn moottoriöljyä ja positiivisen vaikutuksen ympäristöön. Toiseksi, olemme ensimmäinen maailmanlaajuinen merkki, joka tuo tämän erityisen, ympäristövastuullisemman tuotteen kuluttajien saataville”, kertoo Valvoline EMEA:n kehitys- ja markkinointijohtaja Frank Rouwens. ”Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, ettemme ainoastaan takaa erityisen korkeaa suojaa asiakkaidemme moottoreille vaan myös kannamme vastuuta ympäristöstä.”

Öljyä voidaan uudelleenkäyttää

Koska perusöljy ei täysin kulu – se yksinkertaisesti likaantuu – käytetty öljy voidaan uudelleenjalostaa ja uudelleenkäyttää. Tämän päivän uudelleenjalostusteknologia on kehittynyt mahdollistaen raakaöljyn jalostuksen kanssa lähes identtisen teknisen prosessin. Valmistusprosessi tarjoaa ympäristön kannalta etuja, vähentäen hiilijalanjälkeä ja mahdollistaen samanaikaisesti perusöljyn valmistamisen, joka on yhtä hyvää kuin raakaöljystä valmistettu. Maailmanlaajuisesti moottoriöljyä käytetään 39 miljardia litraa vuosittain. Suurin osa käytetystä öljystä käsitellään jätteenä. Kierrätys on megatrendi ja merkittävä osa tulevaisuutta.

Lue seuraavaksi