Uutiset

Autot

Vallilan Takomoa juhlittiin Vuosaaren satamassa

Autonjousialalta tunnettu Vallilan Takomo Oy juhli 70-vuotista taivaltaan yhdessä työntekijöidensä, asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa perjantaina 25.9.2015. Juhlat pidettiin yrityksen toimipisteessä Vuosaaren satamassa.
Päiväjuhlassa vieraat pääsivät tutustumaan hyötyajoneuvojen maahantuojien uusimpiin malleihin ja varusteluihin. Veteraanikuorma-autoseura oli tuonut paikalle historiikkikuorma-autoja menneiltä vuosikymmeniltä. Autonäyttelyn lomassa vieraille maistuivat hodarit dj:n soittaman musiikin tahdissa. Illan kutsuvierastilaisuudessa käytiin läpi Vallilan Takomon historiaa ja autoalan muutoksia rennosti hyvän ruoan ja musiikin merkeissä.

Juhlapuheen piti Helsingin seudun kauppakamarin johtaja ja Helsingin sataman hallituksen puheenjohtaja Pia Pakarinen, joka nosti puheessaan esiin perheyrittäjyyden merkityksen Suomen taloudelle myös teollisella sektorilla ja Helsingin seudulla. Vallilan Takomon toimitusjohtaja ja yrittäjä Teemu Punkka puolestaan korosti omassa puheenvuorossaan asiakkaiden luottamuksen, työntekijöiden ahkeruuden ja osaamisen sekä perheen tuen merkitystä yrityksen pitkässä historiassa.
Kuvassa Vallilan Takomon yrittäjät kahdessa sukupolvessa. Vasemmalla toimitusjohtaja ja yrittäjä Teemu Punkka ja hänen aviopuolisonsa Marika Punkka. Oikealla Vallilan Takomon hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Veikko Punkka ja hänen aviopuolisonsa Hannele Punkka.

Vallilan Takomon työntekijät jakoivat upean heidän itsensä suunnitteleman ja käsin takoman teoksen yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Veikko Punkalle tunnustuksena 50 vuoden työstä Vallilan Takomossa. Hauskan ja lämminhenkisen illan päätti mentalisti Nora Karman maaginen show. Alkuspiikissään Nora Karma totesi, että hänen taikuutensa perustuvat harjoiteltuihin ja opittuihin tekniikoihin. Samoihin tekijöihin siis kuin kokeneen Vallilan Takomon korkealaatuiset jousityöt ovat perustuneet jo 70 vuoden ajan.

Liikenneneuvos Raimo Stenvall, Vallilan Takomon toimitusjohtaja Teemu Punkka ja Vallilan Takomon hallituksen puheenjohtaja Veikko Punkka keskustelevat autoalan muutoksista menneiden vuosikymmenten aikana.

Lue seuraavaksi