Uutiset

Autot

Uutuuksia monella rintamalla – Sortimon tuotekehitys vauhdissa

Sortimo-autokalustejärjestelmien virallinen maahantuoja Suomen Autokaluste on parin vuoden ajan toiminut Tuusulan Konetiellä erinomaisten yhteyksien varrella. Toimitilojen laajuus onkin tarpeen, sillä esimerkiksi Sortimon Globelyst-mallisto, SR5-mallisarja sekä Prosafe-kuormankiinnitysratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan maassamme vauhdilla.

Hyötyajoneuvo on arvokas investointi ja onkin oleellista, että sijoitus saadaan tuottamaan mahdollisimman tehokkaasti. Järkevillä ja yksilöllisillä autokalusteratkaisuilla autojen käyttöaste saadaan korkealle tasolle ja jokapäiväisen toiminnan tehokkuus korostuu. Alan saksalaisen pioneerin Sortimon innovatiivisuus konkretisoituu jatkuvilla uusilla edistysaskelilla ja nyt yritys esitteleeportaattomasti lukittavan lavetin, työkaluvyöt ja -laukut, FR5-taittohyllyt sekä lukittavan työmaakontin.

SLA SR 5 -lavetti

Ergonomiaa, turvallisuutta ja työn tehokkuutta pick up- ja tavara-autoihin on saatavilla Sortimo SLA SR5 -lavetilla. Lavetti helpottaa raskaiden laitteiden ja koneiden lastaamista ja purkamista, sekä mahdollistaa niiden käytön ajoneuvon ulkopuolella ilman niiden nostamista. Lavetti on varustettu älykkäällä lukitusmekanismilla, jonka avulla lavetin saa vedettyä portaattomasti juuri oikeaan pituuteen. Lavetin kantavuus on 250 kiloa ja pituus- sekä leveysvaihtoja löytyy jokaiseen tarpeeseen. Lavetin käytettävyyttä lisäävät ProSafe-kiskot, joiden avulla kuormatavara tai työvälineet on helppo kiinnittää turvallisesti.

ProClick-järjestelmä tuo tehokkuutta

Ammattimaisesti esimerkiksi rakennus- tai asennustehtävissä urakoivat henkilöt tietävä tarkoin mitä työvälineitä tarvitaan useasti ja joiden on syytä olla nopeasti saatavilla. Sortimon ProClick-sarjan avulla tarvittavat tavarat ovat helposti hallittavissa ja työn nopeus kasvaa turhien hakumatkojen poistuessa. Järjestelmä perustuu työkaluvyön ja työkalulaukun hallintaan helpon lukitusjärjestelmän avulla. Tarvittavat työkalut saadaan mukaan työkaluvyöhön tai -laukkuun, ja esimerkiksi tikkailla työskennellessä kaikki työkalut ovat helposti saatavilla. ProClick-sarja on erittäin monipuolinen ja se on luonnollisesti räätälöitävissä tarkoin työtehtävien mukaan. Sarja tulee myyntiin toukokuussa ja kiinnostusta tulee lisäämään myös erittäin kilpailukykyinen hintataso.

Tilan optimointia FR5-taittohyllyn avulla

Huolto- ja kuljetustehtävissä käytettävissä hyötyajoneuvoissa tehokas tilankäyttö on hyvin tärkeää. Sortimo on nyt kehittänyt FR5-taittohyllyjärjestelmän, jonka avulla tavaratila saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti. Taittohyllyn avulla lattiatila saadaan tehokkaasti käyttöön ja järjestelmä on osoittanut soveltuvansa erinomaisesti esimerkiksi kuriiritoiminnassa. Tavara saadaan myös turvallisesti sekä erittäin helposti kiinnitettyä, ja erinomainen lisäominaisuus on myös roikkulaatikostojen käyttö hyllyjen ollessa taitettuina.

Turvallinen sContainer-säilytyskontti

Sortimon uutuustulvan täydentää kompakti sContainer-säilytyskontti, joka pitää yhtä hyvin veden kuin pitkäkyntiset loitolla. Kontti on mitoitettu pohjaltaan eurolavan mittoihin, mikä helpottaa käsiteltävyyttä. Kontin sisätilat voi varustaa vaikkapa Sortimon hyllyköillä tai laatikostoilla ja lukituksen järeys on valittavissa tarpeen mukaan. Kontti on korkeudeltaan 190 senttimetriä ja se on myös helposti liitettävissä sähköverkkoon. sContainer on ihanteellinen esimerkiksi rakennustyömailla sekä kohteissa jonne autoa ei voida ajaa. Lisäarvoa tuovat myös sen isojen ulkopintojen tarjoamat mainostusmahdollisuudet.

Lue myös: Sortimo sen olla pitää

Lue seuraavaksi