Uutiset

Autot

Turun Laturi ja Startti Ky:n liiketoiminta Ja-Tools Ja-Elektro Oy:lle

Vuodesta 1980 Turussa toimineen autosähköalan erikoisliikkeen Turun Laturi ja Startti Ky:n liiketoiminta on siirtynyt 3.6.2013 tamperelaiselle autosähköalan maahantuonti- ja tukkuliike Ja-Tools Ja-Elektro Oy:lle. Ja-Yhtiöt on perustettu vuonna 1969 ja sen toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Yrittäjä Pentti Kärkkäinen Turun Laturi ja Startista siirtyy Ja-Yhtiön palvelukseen Turun toimipisteeseen.

Uuden Turun toimipisteen myymälä ja varasto sijaitsevat Orikedon teollisuusalueella Harmokatu 3:ssa. Toimipisteen myyntivalikoimassa on koko Ja-Yhtiöiden yli 65.000 tuotteen valikoima – autosähkövaraosat, dieselpolttoainelaitteiden varaosat, ilmastoinnin osat sekä työkalut ja huoltoautokalusteet.

”Yhdistämällä vuosikymmenten autosähköalan kokemuksen ja laajan tuotevalikoimamme pystymme palvelemaan Turun alueen asiakkaita entistäkin paremmin. Turun varaston noin 10.000 tuotteen valikoimasta tilaukset ovat noudettavissa samana päivänä, muut tuotteet saadaan Tampereen keskusvarastosta seuraavaksi aamuksi asiakkaalle”, toteaa varatoimitusjohtaja Petri Talmila.

MN

Lue seuraavaksi