Uutiset

Autot

Teboililta uusi suorituskykyinen vaihteistoöljy henkilö- ja pakettiautoille!

Teboil on tuonut markkinoille uuden täyssynteettisen Teboil Syncrogear 75W-80 -vaihteistoöljyn. Kyseessä on kevyen kaluston vaihteistoöljy, joka on suunniteltu sopimaan monipuolisesti suomalaiselle autokannalle.

Nykyisin on hyvin tyypillistä, että henkilö- ja pakettiautojen autojen käsivalintaisille vaihteistoille ei välttämättä ole määritetty lainkaan öljynvaihtoväliä auton huolto-ohjelmassa. Vaihteistoöljy on kuitenkin tarkoituksenmukaista vaihtaa muutamia kertoja auton käyttöiän aikana. 

Laaja soveltuvuus

Uusi täyssynteettinen Teboil Syncrogear 75W-80 on suunniteltu henkilö- ja pakettiautojen vaihteistoöljyksi niihin käsivalintaisella vaihteistoilla varustettuihin ajoneuvoihin, joissa edellytetään käytettäväksi SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljyä. Tämä viskositeettiluokan öljyjen käyttö on yleistynyt voimakkaasti.

”Perinteisiä 75W-90- ja 80W-90 -luokkien öljyjä alhaisemman viskositeettinsa ansiosta öljy vähentää voimansiirron tehohäviöitä ja näin parantaa auton polttoainetaloudellisuutta,” tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki kertoo. 

”Tuote on suunniteltu kattamaan mahdollisimman laaja autokanta. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi useissa Peugeot-, Citroën- ja Renault-malleissa sekä monissa japanilaisissa ja saksalaisissa automerkeissä, joissa valmistajan suosituksena on polttoainetta säästävä SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljy”, Riihimäki jatkaa. 

Laajan soveltuvuutensa ansiosta öljy sopii hyvin yleisöljyksi monimerkkikorjaamoille, jotka huoltavan useita eri automerkkejä ja -malleja ja haluavat että yksi vaihteistoöljy sopii mahdollisemman moneen autoon. 

Tehokas suoja vaihtelevissa oloissa

Laajan käyttölämpötila-alueensa ansiosta öljy sopii erinomaisesti vaihteleviin suomalaisiin sää- ja käyttöolosuhteisiin ympäri vuoden. Öljyn valmistuksessa käytettävät synteettiset perusöljyt sekä tehokas lisäaineistus antavat vaihteistolle luotettavan suojan kulumista vastaan. Öljyn paineenkesto-ominaisuudet ylittävät API GL-4 -luokan vaatimukset. 

Teboil Syncrogear on saatavilla 1 litran pulloissa ja 20 litran astioissa Teboil-huoltoasemilta sekä useilta muilta Teboil-voiteluaineiden jälleenmyyjiltä. 

Lue seuraavaksi