Uutiset

Autot

Täysin uusi Ford Focus ST

– yhdistää rata-ajon suorituskyvyn, mutkateiden hauskuuden ja arkipäivien käyttökelpoisuuden – ilman kompromisseja

Ford Performancen kehittämä, modernilla urheilullisella tekniikalla tehostettu täysin uusi Focus ST tulee myyntiin kesällä viisiovisena ja wagon-mallina.

Tehokkaiden ja kierrosherkkien (free-revving) moottorien valikoimaan kuuluvat 280-hevosvoimainen ja 420 Nm vääntöä tarjoava twin scroll ‑turbolla ja anti-lag-järjestelmällä varustettu 2,3 litran EcoBoost-bensiinimoottori sekä 190-hevosvoimainen 2,0 litran EcoBlue-diesel, joka tarjoaa 400 Nm vääntöä 2 000 kierroksella.

Fordin ensimmäinen etuvetoiseen autoon asennettu tasauspyörästön lukko parantaa pitoa ja ajovakautta. Kierrosherkän (rev-matching) moottorin seurana on tiheästi välitetty kuusivaihteinen käsivaihteisto. Saatavana on myös 7-vaihteinen automaattivaihteisto.

Focus ST ‑malliin ensi kertaa saatavissa olevat valittavat ajotilat muuttavat sähköisen jarrutehostimen ja Fordin nopeimman sähköisesti tehostetun ohjauksen ominaisuuksia kulloisenkin ajotilanteen mukaisesti.

Mukavuuden ja ajokokemuksen optimoivat urheilulliset Recaro-istuimet ja taka-akseliston edistyksellinen erillisjousitus, johon on saatavissa jatkuvasti säätyvä iskunvaimennus.

Lue seuraavaksi