Uutiset

Autot

Tampereen AutoCenter aloitti Jaguar Land Rover -liiketoiminnan

Tampereen AutoCenter on paikallisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen täyden palvelun auto- ja moottoripyörätalo, jonka palveluksessa työskentelee yli 30 auto-alan osaajaa. Yrityksen toiminnan jatkuvasti kasvaessa Tampereen AutoCenter Oy sekä maahantuoja Inchcape Motors Finland Oy ovat allekirjoittaneet Land Roverin ja Jaguarin jälleenmyynti- sekä valtuutetun merkkihuoltosopimuksen.

“Pirkanmaalla on selvästi mahdollisuuksia näille ikonisille merkeille ja ennakkomyynti on käynnistynyt lupaavasti. Näiden merkkien pariin siirtyminen on luontainen osa pitkän tähtäimen strategiaamme keskittyä premium-autojen myyntiin ja huoltopalveluihin. Asiakkaillemme lupaamme tarjota yksilöllisen ja heidän tarpeitaan kuuntelevan palveluotteen”, kertoo yhtiön osakas ja toimitusjohtaja Jani Harama. ”Olemme laajentaneet merkkivalikoimaamme tasaisen varmasti ja varsinkin tieto Jaguar- sekä Land Rover -mallistoihin tulossa olevista uutuustuotteista teki merkkien edustuksista erittäin houkuttelevia. Ensi vuonna saapuvat markkinoille esimerkiksi täysin uusi Jaguar XE sekä Land Rover Discovery Sport”, lisää AutoCenterin toinen kantava voima, Marko Kuusisto.

Land Rover on maailman johtava nelivetoisten maastureiden valmistaja ja Jaguar on yksi maailman johtavista premium-automerkeistä. Tampereen AutoCenterissä on Jaguar- ja Land Rover -myynnin lisäksi noin 200 vaihtoajoneuvon valikoima ja monipuoliset merkkihuoltopalvelut useammalle merkille. Yhtiön 2011 valmistuneet toimitilat sijaitsevat Tampereen Lielahdessa osoitteessa Taninkatu 12.

TP

Lue seuraavaksi