Uutiset

Autot

Suomen suurin kolarikorjaamoketju laajentaa Iisalmeen

Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan, kun Ylä-Savon Automaalaus liittyy osaksi Autoklinikka Partner -ketjua. Uuden kumppanikorjaamon myötä Autoklinikka Partner -verkosto toimii 14 paikkakunnalla.

Suomen johtava kolarikorjaamo Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan laajenemalla Iisalmeen. Vuosituhannen alusta asti toiminut Ylä-Savon Automaalaus oy on nyt mukana kattavassa Autoklinikka Partner -ketjussa.

”Autoklinikka on alan edistynein toimija, joten kumppanuus oli meille luonteva valinta. Autoklinikka Partner -ketjun kautta saamme apua muun muassa markkinointiin ja viestintään sekä asiakashankintaan, ja voimme itse keskittyä siihen, mitä parhaiten osaamme: laadukkaaseen ja tehokkaaseen korjaustyöhön”, Ylä-Savon Automaalauksen yrittäjä Jukka Pietikäinen kertoo.

Ylä-Savon Automaalaus toimii Iisalmessa viiden työntekijän voimin. Korjaamo jatkaa edelleen yksityisenä yrityksenä ja omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä korjaamon julkisivu ja sisustus saavat Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

”Ylä-Savon Automaalaus on tunnettu asiakaspalvelulähtöisyydestään, joka näkyy joustavissa aukioloajoissa ja ripeässä työskentelyssä”, Autoklinikan kumppaneista vastaava Miika Leppänen kuvailee.

”Yhteistyöverkostomme kasvattaminen omien korjaamojemme ohella palvelee niin autoilijoita kuin yritysasiakkaitamme. Haluamme Autoklinikalla rakentaa kattavan valtakunnallisen verkoston, jossa asiakas saa tutkitusti alan parasta korjauspalvelua, ja Ylä-Savon Automaalauksen kaltaisten kumppanien avulla tämä toteutuu erinomaisesti”, Leppänen jatkaa.

Lue seuraavaksi