Uutiset

Autot

Suomalainen autokorjaamojätti avaa jälleen 6 uutta toimipistettä

InCar autokorjaamokeskus avaa kevään aikana 6 uutta toimipistettä viidelle eri paikkakunnalle.

InCar autokorjaamokeskus on ostanut Jyväskylän Automaalaamo Värisuora oy:n. Toimipisteet sekä Jyväskylässä että Äänekoskella siirtyvät henkilökuntineen InCar -brändin alle. ”Olemme jo pitkään suunnitelleet laajentumista Keski-Suomen talousalueella. Värisuoran oston myötä saamme kertaheitolla hyvät toimitilat, motivoituneen henkilökunnan ja valmiin asiakaskannan. Nämä yhdistettynä jo aiemmin vakiintuneeseen toimintaamme Jyväskylässä pystymme tarjoamaan koko Keski-Suomen alueella laadukkaat ja kattavat vauriokorjaamopalvelut”, perustelee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

Värisuoran yrittäjä Valtteri Korkia-aho siirtyy uuteen rooliin InCarin Keski-Suomen alueen korjaamopäällikkönä. Kaupan myötä InCarista tulee Keski-Suomen markkinajohtaja vauriokorjauksissa.

Toimipisteiden määrä tuplaantunut

InCar on viimeisen kahden vuoden aikana tuplannut toimipisteidensä lukumäärän. Vuoden 2017 alussa toimipisteiden lukumäärä oli 20 ja nyt avattavien uusien korjaamoiden myötä lukumäärä on 40.

InCarilla on rakenteilla Tampereen läntiseen autokaupan keskittymään Lielahteen uusi nykyaikainen täyden palvelun vauriokorjaamo. Lielahden uusi toimipiste valmistuu ja pääsee avaamaan ovensa kesäkuussa.

Myös Oulun Ruskoon on aukeamassa lähiviikkoina vauriokorjaamo, josta löytyvät kaikki modernin autokorjaamon toiminnot vauriokorjauksesta automaalaukseen sekä lasipalveluihin. InCar palvelee jatkossa asiakkaitaan kolmella toimipisteellä Oulun alueella.

InCar lasipalvelu koko maan kattavaksi ketjuksi

Markkinoiden selkeään kysyntään vastaten Espoonlahden Motor Centeriin ja Tampereen Rantaperkiöön avataan tuulilasien korjauksiin, -vaihtoihin ja kalibrointeihin keskittyvät täyden palvelun lasipalvelut. Lasipalvelupisteitä tullaan avaamaan kuluvan vuoden aikana lisää ympäri Suomea. Myös kaikki muut InCarin vauriokorjaus toimipisteet palvelevat tuulilasivaurioissa. Lisäksi verkosto kattaa jo nyt 21 A-Katsastuksen toimipistettä, joka nostaa lasipalvelupisteiden tämänhetkisen lukumäärän yli 70:een.

InCarin henkilöstömäärä kasvaa uusien toimipisteiden myötä noin 30:llä, henkilöstön lukumäärän ollessa noin 330.

Lue seuraavaksi