Uutiset

Autot

SONAX sai jälleen Brand of the Century -tittelin

Jo kolmatta kertaa peräkkäin autonhoitotuotteiden spesialisti SONAX on valittu yhdeksi Brand of the Century -tittelin ansaitsevista tuotemerkeistä. Brands of the Century on kolmen vuoden välein julkaistava teos, joka esittelee merkittävimmät ja suosituimmat saksalaiset tuotemerkit, jotka edustavat omaa alaansa ainutlaatuisella tavalla.

SONAX asettaa standardeja autonhoitoon

Vuodesta 1950 lähtien saksalainen perheyritys SONAX on kehittänyt ja valmistanut premium-tasoisia autonhoitotuotteita Neuburg an der Donaussa, Saksassa. Vuosien saatossa yrityksestä on muodostunut paitsi autonhoitotuotteiden ykkösbrändi Saksassa, niin myös yksi alan johtavista yrityksistä kansainvälisesti. Korkealaatuisia SONAX-tuotteita myydään jo 110 maassa.

Pääsy Brands of the Century -kirjaan osoittaa, että SONAXia pidetään johtavana autonhoitotuotteiden valmistajana ja arvokkaana brändinä, joka toimii tiennäyttäjänä myös muille autonhoitotuotteiden valmistajille. Brand of the Century -titteli annetaan ansioituneille yrityksille ja tuotemerkeille, jotka ovat onnistuneet vakuuttamaan kuluttajat tuotteidensa korkealla laadulla, innovatiivisuudella sekä positiivisella imagolla.

Lue seuraavaksi