Uutiset

Autot

Setra S 517 HD – vaativille matkustajille

Setra S 517 HD ComfortClass 500

Luxemburgilainen Voyages Emile Weber on luottanut Setra-busseihin jo vuodesta 1962 alkaen. Nyt luxemburgilainen perheyhtiö on solminut puitesopimuksen 45 auton hankinnasta. Lippulaivana on vastikään toimitettu S 517 HD -bussi, jonka erikoisuuksiin kuuluu muun muassa lasinen panoraamakatto ja pähkinäpuulattia. Setra ComfortClass 500 -perheeseen kuuluva auto on muutoinkin räätälöity vaativien matkustajien tarpeiden mukaan, sillä auton varustukseen kuuluu muun muassa kahvikone ja istuinkohtaiset multimedialaitteistot sekä 22 nahkaverhoiltua Setra Ambassador -istuinta 2+1 -istuinjärjestyksellä. Auton takaosassa on myös kahdeksan hengen lounge-tila. Matkustamon sisäkorkeuden kerrotaan olevan 2,1 metriä, mikä yhdessä lasisen panoraamakaton kanssa tuo avaruutta matkustamiseen. Valmistajan mukaan kooltaan 1,3×2,6 -metrinen lasikatto on saatavilla lisävarusteena ComfortClass 500 -sarjan autoihin.

Viidennen sukupolven huomaan siirtynyt Voyages Emile Weber on tänään yksi Luxemburgin suurimmista linja-autoyrityksistä. 700 työntekijää työllistävään yritykseen kuuluu kaikkiaan 17 matkatoimistoa ja yli 350 korkeatasoista linja-autoa. 

”Linja-automatkustajien vaatimustaso muun muassa kalustolle on Lubemburgissa muuta Eurooppaa korkeampi”, perustellaan Voyages Emile Weberillä uusien autojen hankintaa. Yrityksessä halutaan tarjota matkustajille paitsi luksusta ja mukavuutta, mutta myös turvallisuutta. Uusien Setrojen varustukseen kuuluu niin kaistavahti, adaptiivinen vakionopeudensäädin kuin jarruassistenttikin. 

Lue seuraavaksi