Uutiset

Autot

RST-Steel Oy varustelee ammattilaiset – Pirkkalan toimipiste laajentaa palveluita

RST-Steelin Pirkkalan toimipiste palvelee Linnakallion kaupunginosassa aivan läntisen ohitustien tuntumassa. Jori Hakkarainen sekä muu RST-Steelin henkilökunta on valmiina palvelemaan asiakkaita esimerkiksi Lazer-lisävalojen ja tyylikkäiden valorautojen hankkimisessa.

RST-Steel Oy on lähes 20 henkilöä työllistävä autovarustelun asiantuntija, jolla on toimipisteet Nivalassa sekä Pirkkalassa. Toiminnan keskipiste on Nivalassa, jossa sijaitsee yrityksen tuotekehitysyksikkö, tuotanto, myynti- sekä asennuspalvelut. Pirkkalan toimipiste keskittyy puolestaan myyntiin sekä asennustoimintaan. Merkittävän osan asiakaspalvelusta muodostaa RST-Steelin erittäin selkeä ja monipuolinen verkkokauppa, jonka kautta yksilöllisen ajoneuvovarustelun tilaus on helppoa ja varmatoimista.

RST-Steel päätti asiakastoiveittensa kautta rakentaa kiinteän myyntipisteen myös Nivalan ulkopuolelle ja logistisesti erittäin onnistuneet tilat löytyivät Pirkkalan Linnakallion uudelta teollisuusalueelta aivan Tampereen läntisen ohitustien varrelta. Pirkkalan toimipiste avattiin noin vuosi sitten ja avariin tiloihin sekä laajaan valikoimaan pääsee tutustumaan helposti myös isommilla ajoneuvoyhdistelmillä.

Yksilöllisyyttä varustelun kautta

Pirkkalan toimipisteeseen on helppo tulla isoimmillakin ajoneuvoilla ja sisätiloihin mahtuu myös raskas kuljetuskalusto. Kuvan Amarok on valmiina RST-Steelin ammattilaisten hoitamaan valoraudan sekä lavakaaren asennukseen.

Pirkkalan RST-Steelin toimipisteen Jori Hakkaraisella on pitkä kokemus ajoneuvoalasta sekä työtehtävien että autourheilutoiminnan kautta. ”Olen huomannut ajoneuvojen yksilöllisyyden korostamisen merkityksen kasvaneen runsaasti ja RST-Steelin kattava valikoima tarjoaakin helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun oman auton piirteiden korostamiseen. Rakennamme mielellämme hyvin kattavat kokonaispaketit asiakkaillemme ja runsaan oman tuotannon sekä tehokkaan asennuspalvelun kautta kokonaisuuksien hinta usein yllättää asiakkaan edullisuudellaan”, kertoo Hakkarainen.

Lazer-valaisimet alan huipulta

Englannissa valmistettavat Lazer-valaisimet edustavat alan ehdotonta huippua ja ne ovat ottaneet asemansa myös maassamme turvallisuutta ja valotehoa arvostavien autoilijoiden parissa. ”Lazer Triple -lisävalojen suosio on ollut mahtava ja yrityksen voimakkaan tuotekehityksen kautta saatavana on yhä monipuolisempi valikoima alan kärkituotteita. Mielenkiintoinen uutuus on Lazer Linear, jossa huikea valoteho yhdistyy kompaktiin kokoon, jonka kautta valaisin soveltuu mainiosti myös pienempiin ajoneuvoihin. Linear-mallisarjaa on saatavana kolmena eri versiona, minkä kautta voi tarkoin räätälöidä juuri oman auton valontarpeeseen ja ulkonäköön soveltuvan kokonaisratkaisun.

”Hieman vapautunut lainsäädäntö onkin lisännyt lisävalojen käyttöä maassamme ja kunhan referenssiluvut täsmäävät, voi valaistuksen kautta ajoturvallisuutta lisätä huomattavasti. Samalla myös työvalojen käyttö on lisääntynyt ja Lazer Utility-malliston kautta työn tehokkuutta on helppo parantaa samalla vaaratilanteiden vähentyessä”, Hakkarainen lisää.

Paketti- ja pick up-autojen varustelu lisääntyy

Valoteline tuo turvallisuutta ja tyylikkyyttä ajoneuvoon. Kuvassa Toyota Hiluxin valoteline, jonka avulla ajoneuvon ulkonäkö nousee uudelle tasolle hyvin kohtuullisella sijoituksella.

Kevyiden hyötyajoneuvojen mukavien myyntilukujen kautta myös yksilöllisen varustelun määrä on selkeässä kasvussa. Usein yrityksen liikkuvana käyntikorttina toimivan ajoneuvon saa muokattua positiivista huomiota herättäväksi yksilöksi hyvin kohtuullisella taloudellisella panostuksella. ”Valojen lisäksi suosittuja varusteita ovat olleet esimerkiksi valoraudat, kylkiputket, lavakaaret, astinlaudat, aurinkolipat sekä kromikoristeet. Turvallisuutta saa taas lisättyä vaikka peruutuskameroiden avulla ja kotimaisilla huoltoautokalusteilla kallisarvoiset työkalut sekä varaosat kulkevat siististi ajoneuvon mukana. Kaikkiin myymiimme varusteisiin on luonnollisesti saatavilla myös nopeat asennuspalvelut, mikä takaa välineiden virheettömän toiminnan ja luonnollisesti myös takuu- sekä huoltopalvelut hoituvat ripeästi ilman turhaa byrokratiaa”, päättää Hakkarainen.

Lue seuraavaksi