Uutiset

Autot

Rinta-Joupin Autoliike laajentaa Mitsubishi-edustustaan Vaasaan

Rinta-Joupin Autoliike Oy edustaa Mitsubishia tällä hetkellä Tervajoella, Rovaniemellä, Porissa, Mikkelissä ja Jämsä/Jyväskylä-alueella. Nyt lokakuun alusta alkaen Rinta-Joupin Autoliike edustaa Mitsubishia myös Vaasassa. 

”Rinta-Joupin Autoliike on osoittanut erinomaista tuloksia Mitsubishin myynnin parissa. Uskomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeen tekemät kasvavat panostukset lisäävät entisestään brändimme ja -asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Rinta-Joupin Autoliikkeen edustamilla alueilla”, sanoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Mitsubishin myynti on kovassa kasvussa juuri nyt Suomessa. Olemme lisänneet panoksiamme Mitsubishin edustukseen tasaisesti ja nyt vuorossa on kiinnostava Vaasan talousalue, jossa näemme paljon potentiaalia Mitsubishille ja sen uudistuneelle mallistolle”, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen kenttäjohtaja Jukka Myntti.

Samassa yhteydessä Käyttöauto lopettaa Mitsubishi-autojen myynnin Vaasassa.

Mitsubishin myynti on ollut Suomessa kovassa kasvussa koko alkuvuoden ajan. Tämän vuoden tammi-syyskuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 1624 kappaletta markkinaosuudella 1,9 %, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 779 kappaletta markkinaosuuden ollessa 0,8 %. Mitsubishin myynti jatkaa kovassa 109 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut 10,3 prosenttia.

LUE MYÖS Täysin uusi Mitsubishi L200 esitellään Suomessa lokakuun alussa

Lue seuraavaksi