Uutiset

Autot

Reijon Diesel Oy on vuoden Bosch Car Service -autokorjaamo

Reijon Diesel palkittiin

Vuoden Bosch Car Service -autokorjaamoksi on valittu kotkalainen Reijon Diesel Oy, jota kiiteltiin muun muassa laaja-alaisesta asiantuntemuksesta sekä laadukkaasta toiminnasta. Maailman suurimpaan itsenäiseen korjaamoketjuun, Bosch Car Serviceen, kuuluu Suomessa 70 toimipistettä.

Vuoden Bosch Car Service valitaan pisteyttämällä toiminnan eri osa-alueita, kuten toiminnan laatua ja tuloksekkuutta sekä henkilökunnan ammattitaitoa ja kouluttautumista. 

”Reijon Diesel Oy oli erittäin vahva kaikilla osa-alueilla. Erityisen ilahduttavaa on heidän laaja-alainen asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa”, kertoo ketjupäällikkö Aarne Reiman Robert Bosch Oy:stä.

Asiakaslähtöisyyttä kolmannessa polvessa

”Pyrimme kehittämään toimintaamme koko ajan, joten on hienoa saada tunnustusta ja nähdä, että suunta on oikea”, toteaa Reijon Diesel Oy:n toimitusjohtaja Jussi Lailavuo. ”Kaikkein tärkeintä on palvella asiakasta niin hyvin, että hän tulee uudestaankin. Samalla pitää pystyä toimimaan mahdollisimman tehokkaasti, jotta alati kasvavat kulut pysyvät kurissa”, pohtii Lailavuo.

Reijon Diesel Oy on toiminut vuodesta 1975 ja töitä tehdään jo kolmannessa polvessa. Yritys on todellinen täyden palvelun korjaamo, sillä se toimii normaalien korjaamopalveluiden lisäksi myös Bosch Diesel Center -erikoiskorjaamona, joita on Suomessa seitsemän.

”Kun toiminta on näin laaja-alaista, niin koulutustarve on jatkuvaa – kaiken aikaa tulee uutta ja kehitys menee koko ajan eteenpäin. Boschilla koulutuspuoli on aivan omaa luokkaansa”, Lailavuo kiittää.

Tukena suurimman alihankkijan tietotaito

Maailman suurimpaan itsenäiseen korjaamoketjuun, Bosch Car Serviceen, kuuluu Suomessa 70 toimipistettä. Kokonaisuudessaan ketjuun kuuluu yli 15 000 korjaamoa, joilla on tukenaan maailman suurimman autotehtaiden alihankkijan, Boschin, tietotaito ja alkuperäislaatuiset varaosat sekä kehittyneimmät testauslaitteet, tarvittavat ohjelmistot ja tekninen tuki.

Boschin yhteistyö korjaamokumppaneiden ja jälleenmyyjien kanssa on tiivistä ja monipuolista. Bosch pitää korjaamonsa ajan tasalla teknisestä kehityksestä tarjoten niiden käyttöön uusinta teknologiaa edustavia varaosia ja palveluita. Se myös edellyttää Bosch Car Service -kumppaneiltaan osallistumista säännölliseen täydennyskoulutukseen ja valvoo niiden toiminnan laatua.

Lue seuraavaksi