Uutiset

Autot

Raskone esitteli uuden palvelumallinsa

Muutoksen ulkoisena tunnusmerkkinä toimii uusi tyylikäs punasävytteinen ulkoasu, joka näkyy niin yhtiön logossa kuin tilojen sisustuksessa. ”Raskone on virkeä vaihtoehto merkkiliikkeille, sillä yhtiöllä on vastaavat tekniset valmiudet, mutta myös monipuoliset taidot ja syvä alan tuntemus”, kertoo Mäkinen. ”Lisäarvoa tarjoaa myös se, että Raskone pystyy tarjoamaan korjaus- ja huoltotoimenpiteet auton lisäksi päällirakenteille”, jatkaa Mäkinen. Varaosapuolella asiakas voi valita käytetäänkö alkuperäisvaraosaa tai korvaavaa tarvikeosaa. Tärkeänä palveluna Mäkinen mainitsee myös kattavat huolenpitosopimukset, jotka palvelevat kaiken kokoisia yrityksiä. Hyvänä esimerkkinä palvelun toimivuudesta toimii pellolainen Kuljetusliike Kovalainen, jonka yli 90 auton kaluston huolloista ja korjauksista Raskone on vastannut jo viiden vuoden ajan.

Raskoneen uuden strategian yksi kulmakivi on koulutuksen merkityksen lisäys. Raskone Akatemian koulutusohjelmassa työntekijät saavat huippuluokan koulutuksen ja valmiudet monimerkkitoimintaan. Tämä varmistaa nopean palvelun sekä työn laadun korkean tason. ”Tekniikan nopea kehitys vaatii ajassa mukana pysymistä ja panostus tulee jatkumaan niin koulutuksessa kuin fyysisten tilojen kehittämisessä”, takaa Mäkinen.

Raskone hyökkää pakettiauto­rintamalle

Merkittävänä lisäyksenä Raskoneen toimintaan on nyt alkava voimakas panostus pakettiautojen huolto- ja korjaustoimintaan. Suomessa on noin 160 000 kymmenvuotiasta tai nuorempaa paketti­autoa ja Raskoneen tutkimusten mukaan yli 80 prosenttia autojen omistajista tai haltijoista on valmiita käyttämään riippumattomia korjaamoita. Raskone iskee nyt tähän markkinarakoon ja huhtikuussa tullaan avaamaan www.pakuhuolto.fi
-nettisivusto, jonka kautta asiakas saa palvelut kaikkiin pakettiautomerkkeihin. Raskoneen vahvuutena pakettiautopuolella tulee olemaan monimerkkiosaaminen, palvelun nopeus sekä merkkiliikkeitä huokeampi hinnoittelu. Henkilökunnan koulutus uudelle rintamalle on käytännössä valmis ja keväällä toiminta alkaa koko leveydellä. Huoltotoimien lisäksi kymmenessä Raskoneen toimipisteessä on käytössä myös pakettiautojen vauriokorjaamo.

Lue seuraavaksi