Uutiset

Autot

Raskassarja-ketju avasi nettikaupan

Raskassarja-myymäläketju on avannut nettitilausjärjestelmän, josta kuljetusyrittäjät voivat tilata tuotteita raskaan kaluston varusteluun. Järjestelmässä on huomioitu myös henkilökohtaisen palvelun merkitys.

Uusi tilausjärjestelmä säästää kuljetusyrittäjien aikaa tuoden tuotteet myös niiden asiakkaiden ulottuville, joilla on pitkä matka lähimpään Raskassarja-myymälään. Asiakas voi tutustua tuotteisiin silloin, kun se hänelle parhaiten sopii. Asiakas voi valita tavaratoimittajaksi haluamansa myymälän 16 Raskassarja-varaosaliikkeestä.

Tilauksen yhteydessä asiakas valitsee toimitustavaksi joko noudon tai perille toimituksen. Myymälä ottaa asiakkaaseen yhteyttä sopien hänen kanssaan toimitus- ja maksutavasta, ellei kyse ole ennestään vakiintuneesta asiakassuhteesta.

Järjestelmässä on runsaasti tuotteita raskaan kuljetuskaluston varusteluun ja koristeluun. Tarjolla on myös hyvä valikoima korkealaatuisia kemikaaleja autonhoitoon ja korjaamokäyttöön. Varsinaisia varaosia tilausjärjestelmässä ei ole, koska oikean osan löytäminen vaatii yleensä varaosamyyjän kokemusta ja ammattitaitoa.

Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju,

joka koostuu 16 itsenäisestä yrityksestä. Vuonna 2011 myymälöiden varaosamyynnin yhteenlaskettu liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Raskassarja-liikkeet omistavat yhdessä Finnish RK-Group Oy:n, joka hallinnoi myymäläketjun toimintaa.

Lue seuraavaksi