Uutiset

Autot

Rally USA 2000 -sähkömopo

Modularbox Oy:n maahantuomalle Rally USA -sähkömopolle voi nopeasti keksiä kaksi erilaista hyvin potentiaalista asiakaskuntaa. Toisaalta tyylikäs ja mukava sähkömopo soveltuu mopokortin omaaville 15-18-vuotiaille myös trendikkyytensä kautta ja toisaalta sähkömopo tarjoaa ikääntyneille järkevän vaihtoehdon liikkumiseen ajokortin lopullisesti vanhennettua.

Rally USA -sähkömopoon tutustuttaessa huomio kiinnittyy välittömästi laadukkaaseen viimeistelyyn ja korkeaan varustelutasoon, joka näkyy esimerkiksi nahkasisustuksessa, levyjarruissa, iskunvaimennuksessa, valaistuksen tasossa ja tyylikkäinä alumiinivanteina. Kaikesta huomaa, että mopo on tehty kovaan käyttöön ja sen huomaa myös rungon jämeryydestä. Mopon omapaino on 340 kiloa ja kantavuutta on virallisesti 150 kiloa. Merkittävää on tietenkin sisätilojen koko, sillä Rally USA on kaksipaikkainen ja kummallekin matkustajalle on luonnollisesti turvavyöt. Yksin matkustettaessa takatilan voi käyttää vaikka kauppakassien tai varustekassien siistinä kuljetustilana.

Laaja toimintasäde

Myös akkuteknologia on Rally USA:ssa hyvin edistyksellistä ja yhdellä latauksella voi ajaa jopa 80 kilometriä. Mopossa on kuusi kappaletta 45 Ah akkua ja itse latauksen voi suorittaa helposti 230 V verkkovirralla tavallisesta pistorasiasta ja täyteen tehoon lataus vie aikaa kuudesta kahdeksaan tuntiin. Käyttökustannukset ovatkin hyvin minimaaliset, sillä täyden latauksen kustannus on vain noin 1,5 euroa. Tietenkin kannattaa huomioida yleinen positiivinen suhtautuminen sähköajoneuvoihin ja ilmaisia latauspisteitä löytyy jo esimerkiksi kauppakeskuksista.

Ketteryyttä ja vauhtia

Rally USA soveltuu helppokäyttöisyytensä ansiosta niin nuorelle kokemattomalle kuljettajalle kuin varttuneelle rauhallisempaan ajoon mieltyneelle. Ohjaustangosta löytyvät jarrut, kaasu sekä suunta- ja hätävilkut. Lisäksi hallintaan riittää kojelaudan muutama kytkin, joilla hoidetaan esimerkiksi suunnanvaihto, tuulilasinpyyhin sekä lämmitys. Mittaristo on digitaalinen ja erittäin selkeä. Kaiken kaikkiaan sähkömopo on erittäin helposti hallittavissa ja ison ikkunapinta-alan mahdollistama hyvä näkyvyys parantaa turvallisuutta entisestään.

Sähkömopon maksiminopeus on 45 kilometriä tunnissa, mikä riittää tarkoitukseensa varsin hyvin. Mopoksi rekisteröitynä sillä voi myös monilla alueilla ajaa pyöräteitä pitkin. Kokonaisuuden kruunaavat halvat vakuutukset, kahden vuoden takuu ja Modularboxin lähes 200 huoltopisteen verkosto kautta maan. Hintaa sähkömopolle kertyy alle 7000 euroa, mikä on varsinkin mopoautoihin verrattuna houkutteleva summa. Nuorisoa varmasti miellyttää mopon tyylikäs ulkonäkö ja tarjolle on tulossa useita eri värivaihtoehtoja, joilla voi ajoneuvonsa yksilöllisyyttä lisätä entisestään.

Modularbox vakiinnuttanut asemansa

Rally USA:n maahantuonnista vastaa erityisesti mönkijöiden asiantuntijana tunnettu Modularbox Oy. Espoossa Kehä III:n varrella sijaitsevissa yli 2000 neliön toimitiloissa onkin erittäin helppo tutustua yrityksen laajaan valikoimaan ja käydä vaikka koeajamassa uutta ajattelutapaa edustava Rally USA -sähkömopo. Modularbox vie myös kesän aikana tuotteensa kiertueella ympäri maatamme ja kiertueen aikatauluun sekä tarjontaa voi tutustua yrityksen nettisivuilla sekä paikallislehdissä.

Lue seuraavaksi