Uutiset

Autot

Räätälöity retkeilyauto neljän vuoden koritakuulla – EAV ProSprinter

Elämäsi Autot ja Veneet Helsinki eli EAV on yksityinen, laadukkaaseen palveluun sekä premium-luokan valikoimaan erikoistunut yritys. EAV:n tarjonnan kautta asiakas voi hankkia yksilöllisiä, toiveidensa mukaisia autoja sekä veneitä luotettavasti sekä kustannustehokkaasti. Asiakastoiveiden kautta EAV on aloittanut myös monipuolisten ja tarkasti toiveiden mukaisesti valmistettujen Mercedes-Benz EAV ProSprinter-retkeilyajoneuvojen maahantuonnin.

EAV ProSprinterin hankinta on tehty asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi ja tätä kautta voi olla varma saavansa täysin omiin työ- ja vapaa-ajan ajoihin soveltuvan ajoneuvon. Retkeilyauton alustana toimii vakiovarustelun lisäksi 94:llä EAV:n valitsemalla tehdasvarusteella täydennetty 190 hevosvoiman Mercedes-Benz 319 Sprinter, jonka voi valita haluamallaan koripituudella, värillä sekä istuinjärjestelyllä. Tämän jälkeen on valittavissa kolmen eri sisustustason väliltä.

Classic riittää monipuoliseen peruskäyttöön, Super soveltuu vaativiin ammattitöihin ja Special on huippumukavuutta tarjoava edustusluokan auto. Tämän jälkeen voi vielä varmistaa tilausvahvistuksen kautta, että kaikki on yksilöityä hintaa ja toimitusajan pituutta myöten juuri toivotulla tavalla.

Eurooppalaista laatua

EAV ProSprinter-varustelut tehdään erittäin nykyaikaisissa toimitiloissa ja vaativimpienkin ajoneuvojen tilausaika on vain kymmenisen viikkoa. Käytetyt materiaalit ovat erittäin laadukkaita, mistä kertoo myös neljän vuoden täydellinen korityötakuu. Yksityiskohtien määrä on valtava ja kaikki sisustustasot ovat jo lähtökohtaisesti erittäin korkeatasoisesti varusteltuja niin moottorin, mukavuuden kuin turvallisuuden osalta.

 Alustapakettiin kuuluvatkin jo esimerkiksi ESP, ABS, EBD, ajonestolaite, kauko-ohjattu keskuslukitus, sekä sivutuuliavustin. Retkeilyautovarusteluun vakiona sisältyvät kolmipisteturvavyöt kaikille paikoille, kosteus-, ääni- ja lämpöeristys, laadukas äänentoisto, pitkän tavaran luukku, vuodepaikat, mikro, pöytätaso sekä tyylikäs valaistusmaailma.

Classic vastaa tarpeisiin

EAV Classic -varustelutaso on hankintahinnaltaan edullinen, mutta sen toimintakyky riittää vaativankin autoilijan tehtäviin. Avattavan vuoteen mitat ovat 180 x 120 cm ja toimistotöitä helpottavat kunnon valaistus, USB- ja 12 V -pistokkeet, pöytä ja mukitelineet. Tavaratila on suojattu vanerilla, eristys on huippuluokkaa ja tilasta löytyvät myös pistorasia sekä runsaasti kiinnityspisteitä. Matkustusmukavuutta sekä -turvaisuutta lisäävät Pioneer-soitin sekä peruutuskamera.

Super ja Special vaativaan makuun

EAV ProSprinterin korkeimmissa varustelutasoissa tyylikkyys ja matkustusmukavuus korostuvat. Super-tasossa esimerkiksi äänentoisto on viety erittäin korkealle tasolle subbarien ja vahvistimien avulla ja visuaalisesti kaikesta voi nauttia kattoon sijoitetun 18,5 tuuman Full HD -näytön kautta. Ulkoisesti Super-mallin tunnistaa korinvärisistä puskureista, ovenkahvojen, peilien taustojen sekä rekisterikilven listojen kromisarjoista sekä kylkilistoista.

Special-malli erottuu edukseen yksityiskohtien määrällä ja pakettiin kuuluvat esimerkiksi peruutuskamera sulkeutuvalla läpällä ja lämmityksellä, expert-luokan äänentoisto, näytön digiboxi kattoantenneilla, sekä korinvärinen kattospoileri, jonka alle on asennettu tehokkaat työvalot.

EAV poikkeaa edukseen

Elämäsi Autot ja Veneet poikkeaa tavanomaisesta autoliikkeestä yksilöllisen palveluasenteensa kautta. Koko ajoneuvonhankintaprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi ja asiakas voi luottaa pienimpienkin yksityiskohtien tulevan hoidetuksi sovitulla tavalla ja aikataulun mukaan. Yrityksellä on pitkä kokemus erikoisajoneuvojen myynnistä ja tuontiautojen hankinta on hyvien kontaktien kautta turvallista ja nopeaa. EAV:n osaamistasolla kaikentyyppiset ajoneuvot löytävät ostajansa, joten myös asiakkaan vanhat autot tai vaikka veneet käyvät vaihdossa mainiosti.

Lue seuraavaksi