Uutiset

Autot

Punaisten bussien onni tuplaantuu

Uusi OnniBus FLEX mahdollistaa joustavan matkustuksen pääkaupunkiseudulta aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle saakka!

OnniBus.comin verkostoa saapuu täydentämään 4.3.2019 alkaen uusi, joustava OnniBus FLEX. OnniBus FLEX tarjoaa aiempaa kattavamman pysäkkiverkoston ympäri Suomen ja mahdollistaa lipun ostamisen kuljettajalta myös käteisellä.

OnniBussilla on jatkossa kaksi kaukobussituotetta: Suurimpien kaupunkien välillä toimiva kaksikerrosbussiverkosto OnniBus.com ja sitä täydentävä joustava OnniBus Flex. OnniBus FLEX eroaa OnniBus.comista siten, että sillä on tiheämpi pysäkkiverkosto, kuljettajalta voi ostaa lipun myös käteisellä ja kyydissä kulkee enemmän matkatavaroita, lemmikit ja esimerkiksi polkupyörät.

OnniBus FLEXIN verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle saakka. Lisäksi se kattaa Helsingin ja Turun satamat sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman. Pysäkkejä tiheällä verkostolla on yhteensä 610. Toimitusjohtaja Helken mukaan OnniBus FLEX mahdollistaa monenlaisen matkustuksen: ”Tiheä pysäkkiverkosto palvelee harvempaan asuttuja seutuja. Toisaalta FLEXin kyydissä kulkee työ- ja koulumatkalaisia sekä satama- ja lentomatkustajia. Kaksikerrosbussiverkostolla taasen korostuu suurten kaupunkien välinen vapaa-ajan matkustus”, OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo.

Helken mukaan kaksi erilaista OnniBus-tuotetta täydentävät toisiaan: ”Suurten kaupunkien välillä nopeat, suorat reitit ja kaksikerrosbussit ovat tehneet bussista junalle ja yksityisautoilulle kilpailukykyisen matkustusvälineen. Tämän lisäksi Suomessa on paljon reittejä, joissa tarvitaan joustavuutta ja erilaisiin matkustustarpeisiin vastaamista. OnniBus FLEX on suunniteltu tätä varten”, Helke kertoo.

OnniBus FLEX saa brändin myötä värityksen, jolla tuodaan esille sen joustavuutta ja palvelutekijöitä. OnniBus FLEX –busseja operoivat Gold Line, Koiviston Auto, Kuopion Liikenne ja Satakunnan Liikenne, joiden nykyisen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX korvaa.

Koiviston Auto -konsernin konsernijohtaja Antti Norrlin pitää brändiuudistusta merkittävänä asiana konsernin kaukobussiliikenteelle. ”Koiviston Auto –konsernilla on ollut valtakunnallinen kaukobussiverkosto jo kauan ennen OnniBussia, mutta se ei ole näyttäytynyt kuluttajalle yhtenäisenä johtuen alueellisista brändeistä. Nyt emme ainoastaan yhtenäistä tätä verkostoa, vaan rakensimme siitä samalla OnniBus FLEX –tuotteen”, Antti Norrlin kertoo.

Uusi OnniBus FLEX aloittaa liikennöinnin yli 600 pysäkin verkostossaan maanantaina 4.3.2019, mutta innokkaimmat voivat tutustua uuteen tuotteeseen jo tämän viikon perjantaina 22.2.2019 klo 10–18 Helsingin Narinkkatorilla. OnniBussin toimitusjohtaja Lauri Helke on paikalla kertomassa lisää uudesta joustavasta matkustusmahdollisuudesta. Torille pysäköidään nähtäville sekä tuttu, punainen kaksikerrosbussi että uusi OnniBus FLEX.

Lue seuraavaksi