Uutiset

Autot

ProVan varustelee Premium-tason ajoneuvot

Autovarustamo ProVan on Turussa vuodesta 2012 toiminut yritys, joka on tunnettu laadukkaista varusteluista ja erikoisajoneuvojen tuotannosta sekä yksityisille että yrityspuolelle. Viime aikoina suureen suosioon ovat nousseet laadukkaat ProVan Unique Interior -retkeilyajoneuvot, joiden yksilöllisyys ja monikäyttöisyys edustavat alan huippuluokkaa. ProVan-retkeilyajoneuvojen myynnin hoitaa lietolainen Suomen Työauto, jonka vankalla asiantuntemuksella asiakkaille löydetään sopivimmat kokonaisratkaisut.

Autovarustamo ProVanin toiminta seisoo järkevästi monella tukijalalla, ja esimerkiksi huoltoautokalustusten rakentaminen niin fleet-tasolle kuin yksityisille on merkittävä toimiala retkeilyautojen, erikoisajoneuvojen, kylmäkuljetusautojen ja lisävarustusten ohella. Tuoreet ja hyvin mukautuvat tuotantotilat luovat mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa entisestään, mikä tulee näkymään sekä tuotannon nopeutena että kustannustehokkuutena. Samaan aikaan ProVan on lisännyt henkilökuntaa tuotantoon, ja myynnin sekä markkinoinnin parissa on yrityksessä aloittanut Valtteri Arvonen.

Tehokkaasti tekniikan kehityksen harjalla

ProVan Unique Interior -ajoneuvojen sisustus vastaa Premium-luokan vaatimuksia ja soveltuu niin työ kuin vapaa-ajan tarpeisiin.

ProVanin Henri Nikkilä on toiminut ajoneuvovarustelun parissa jo noin 15 vuoden ajan ja mies on nähnyt alan nopeatkin muutokset lähietäisyydeltä. ”Ajoneuvojen tekninen kehitys on ollut reipasta ja hybridi- sekä sähköautojen lisääntyminen tulee muuttamaan toimintaa entisestään. Samalla myös oma tuotantomme on kehittynyt tilanteen vaatimalla tavalla ja esimerkiksi oma 3D-tulostus sekä CNC-koneistus mahdollistavat erittäin korkealaatuisten tuotteiden valmistuksen kustannustehokkaasti. Samalla myös aikataulujen merkitys korostuu ja olemme pystyneet kehittämään ProVanin läpimenoajat hyvin asiakasystävällisiksi. Huomioimme kaikessa toiminnassamme autojen käyttötarkoitukset ja kauttamme autoilija saa tarkasti omiin ajotehtäviinsä soveltuvan yksilöllisen ajoneuvon”, kertoo Nikkilä.

ProVan Unique Interior – kuin itselle tehtäisiin

M1-luokan retkeilyajoneuvot tarjoavat monipuolisuutta ja ylellisyyttä niin vapaa-ajalle kuin työkäyttöön, ja tämä saavutetaan kohtuullisella hintatasolla verovapauden ansiosta. ”Viime aikoina retkeilyajoneuvojen kysyntä on kasvanut huomattavasti ja tänä vuonna tulemme valmistamaan noin 30 korkeatasoista ProVan Unique Interior -ajoneuvoa lähinnä Mercedes-Benz Sprinter- ja Volkswagen Crafter -alustoille. Autojen varustelu on huippuluokkaa ja niin istuimet, lisäpenkit, työtasot, keittiövarusteet, valaistus, eristykset sekä multimedialaitteisto vastaavat vaativimpienkin asiakkaiden vaatimustasoon. Ajoneuvojen myynnistä vastaa puolestaan yhteistyökumppanimme Suomen Työauto, jolla on tarvittava kokemus sekä asiantuntemus premium-luokan ajoneuvojen myyntiin”, korostaa Nikkilä.

Suomen Työauto tuntee laadun

ProVanin Valtteri Arvonen ja Henri Nikkilä toimivat tiiviissä yhteistyössä Suomen Työauton Einari Lintulan kanssa. ProVanin huipputuotteet soveltuvatkin loistavasti monen Suomen Työauton asiakkaan korkeaan vaatimustasoon.

Suomen Työauto on toiminut Liedossa neljän vuoden ajan ja yritys on tunnettu laajasta hyötyajoneuvovalikoimasta sekä yksilöllisestä palvelusta. ”Premium-luokan ajoneuvojen, kuten ProVan-retkeilyautojen kaupassa täytyy tietää tarkoin mitä asiakas ajoneuvoltaan vaatii. Yhteistyössä ProVanin kanssa osaamme varustaa ajoneuvot Suomen olosuhteissa toimiviksi ja teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatimukset täyttäviksi. ProVan Unique Interior -ajoneuvot ovatkin hyvin monikäyttöisiä, ja suosittuja ovat olleet esimerkiksi yksilöt, jotka muuntuvat arkipäivien yritystoiminnan tukikohdasta vaikka viikonlopun karting- tai motocross-harrastuksen mahdollistajaksi”, kertoo Suomen Työauton Einari Lintula.

”Olemme myyneet jo useita ProVan Unique Interior -ajoneuvoja ja asiakaspalaute on ollut erinomaista. Premium-luokan ajoneuvoissa hankintahinta on sen verran korkea, että asiakkaalla on oikeus vaatia kaikkien yksityiskohtien täydellistä toimivuutta. ProVanin tuotteissa ei laatuongelmia ole ollut, mikä kertoo ammattiylpeyden korkeasta tasosta ja mahdollistaa myös asiakkaalle turvallisuutta tuovien pitkien takuuaikojen myöntämisen”, lisää Lintula.

Lue myös: Kiikoisten VPK panosti ProVanin varustelutasoon

Lue seuraavaksi