Uutiset

Autot

Premium-luokan Kontio BearPaw -kesärenkaat nyt markkinoilla

– ”hyvä pito on jokamiehenoikeus”

Nokialainen Kontio Renkaat oy tuo maaliskuussa markkinoille täysin uudet premium-luokan Kontio BearPaw -kesärenkaat. Kontio BearPaw -kesärenkaat tarjoavat jokaiselle autoilijalle mahdollisuuden premium-kesärenkaisiin ilman, että hinta on esteenä.

”Kontio Renkaiden ydinajatus kiteytyy siihen, että renkaiden hyvän pidon on oltava jokamiehenoikeus. Siitä ei voi tinkiä ikinä. Hyvä pito on renkaiden tärkein ominaisuus, jonka lähes kaikki autoilijat asettavat etusijalle – niin kesällä kuin talvella. BearPaw-kesärenkaita suunniteltaessa ja oikeanlaisten kumiseoksien valinnassa renkaiden hiljaisuus ja miellyttävät ajo-ominaisuudet olivat hyvän pidon lisäksi keskeiset tekijät”, sanoo Kontio Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Kontio Renkaat haluaa muuttaa BearPaw-kesärenkaiden myötä suomalaisten autoilijoiden renkaiden ostamista pysyvästi. Yhtiön tavoitteena on pitää suunnittelemiensa premium-luokan renkaiden hinnat niin alhaalla kuin mahdollista, jotta kaikilla olisi varaa ajaa turvallisesti laadukkailla renkailla.

”Kontio Renkaiden markkinointistrategia on ainutlaatuinen. Tiedämme, että jos autoilija haluaa saada autonsa alle premium-renkaat, hän joutuu valitettavasti pulittamaan niistä aimo summan rahaa. Hyvä pito, hiljaisuus ja erinomaiset ajo-ominaisuudet maksavat – tai maksoivat, eivät maksa enää. Kontio Renkaat haluaa iskeä jämäkästi tähän markkinarakoon, jossa laatua saa nyt edullisemmin turvallisuudesta tinkimättä. Väitämme, että tällaisia renkaita kuin BearPaw on odotettu pitkään. Hyvänä merkkinä tästä on se, että olemme myyneet ennakkoon renkaita hyvin, vaikka ne saapuvat Suomeen vasta maaliskuun aikana”, jatkaa Heiskanen.

Kontio-renkaat valmistetaan rengasalan moderneimmalla teknologialla. Kontio Renkaat tuo markkinoille lähitulevaisuudessa useita uusia premium-luokan mallistoja täysin uudessa hintaluokassa.

Kontio-renkaiden tukkujakelun Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa hoitaa vannetukku.fi oy. Vannetukulla on tarjota Suomen suurimman yksityisen rengaslogistiikkakeskuksen palvelut. Euroopan ensimmäiset maahantuonti sopimukset on jo solmittu paikallisten maahantuojien kanssa.

Lue seuraavaksi