Uutiset

Autot

Piirla Oy juhlii 40-vuotista toimintaa työn merkeissä

Piirla Oy:n Harri ja Pertti Salmi edustavat perheyrityksen kahta sukupolvea. Monipuolisen ja idearikkaan yrityksen 40-vuotista taivalta juhlittiin elokuussa kakkukahvien merkeissä Power Truck Show:ssa Alahärmässä.

Kuopiolainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja sekä liikenneturvallisuutta merkittävästi parantavien järjestelmien ammattilainen Piirla Oy saavutti tänä vuonna komean 40-vuoden merkkipaalun. Juhlan kunniaksi Härmän Power Truck Show:ssa nautittiin kakkukahvit ja samalla asiakkaille esiteltiin alan uusimmat tekniset uutuudet sekä Piirlan kattavat kokonaispalvelut.

Piirla aloitti toimintansa ajopiirturikorjaamona ja vuosien mittaan toimintaa on laajennettu monipuolisesti varsinkin digitalisaation alueelle. Piirlan tuote- sekä palveluvalikoima onkin nykyään todella kattava ja tarjolla on esimerkiksi piirturit tarvikkeineen, tiedonsiirtolaitteet, ohjelmistot, nopeudenrajoittimet, paikannus-, seuranta- ja turvallisuusjärjestelmät, alkolukot, ajoneuvokamerat ja -tutkat sekä hälyttimet. Kaikki tuotteet täyttävät Piirlan erittäin korkeat laatustandardit ja niiden kautta asiakas saa varmuudella tehokkuutta ja turvallisuutta omaan toimintaansa.

Sturdy tuo taloudellisuutta

Piirlan uutuustuotteista merkittävimpiä on Sturdy VMS -nopeudenhallintajärjestelmä, jonka avulla kuljettaja voidaan pakottaa taloudelliseen ja turvalliseen ajotapaan. Yritys voi näin välttää turhaa polttoaineen kulutusta, ylinopeussakkoja, kuljettajakoulutusta ja ajotavanseurantaa. Sturdy on asennettavissa lähes kaikkiin ajoneuvoihin ja se on Trafin hyväksymä. Sturdy-järjestelmä on erittäin tarkoin säädettävissä ja se tarkkailee ajoneuvon nopeutta, kierroslukuja sekä kiihtyvyyttä. Premium -mallissa järjestelmään on liitetty satelliittiseuranta, joka mahdollistaa aluekohtaiset rajoitukset eli rajoitin osaa rajoittaa aina sen alueen nopeusrajoituksen mukaisesti tai asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa järjestelmään voidaan lisätä ohituksia esim.  hälytysajoa tai hätätilanteita varten. Laitteiden valmistajalla on jo yli 40 vuoden historia takanaan ja kaikkiaan niitä on maailmanlaajuisesti asennettu jo yli 800 000 kappaletta. Asennukset suoritetaan koulutettujen Sturdy -edustuspisteiden kautta. Sturdyn VMS -järjestelmä on asennettavissa lähes kaikkiin ajoneuvoihin ja se täyttää sekä kansalliset että eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Lue seuraavaksi