Uutiset

Autot

Uusi pakettiautokeskus Hämeenlinnaan!

Vaihtoautokauppaan erikoistunut J. Rinta-Jouppi Oy avaa käytettyjen pakettiautojen myyntiin ja ostoon keskittyvän pisteen Hämeenlinnaan. Liike on ketjun ensimmäinen pakettiautojen erikoismyymälä. Uuteen myymälään mahtuu kokonaisuudessaan noin 150 erilaisen hyötyajoneuvon valikoima.

Uusi pakettiautokeskus sijaitsee Hämeenlinnassa, osoitteessa Parolantie 65. Samoissa tiloissa toimi aiemmin yrityksen vaihtoautomyymälä. Tuoteryhmän vaihdoksen myötä uusi liike kantaa jatkossa virallisesti nimeä Rinta-Jouppi Pakettiautokeskus.

Myyntijohtaja Markku Ala-Hakunin mukaan käytettyjen pakettiautojen erikoismyymälälle riittää kysyntää.

– Erilaisilla hyötyajoneuvoilla on aina kysyntää, koska useimmille se on välttämätön työväline, joka hankitaan tarpeeseen. Pakettiautokeskuksella haluamme keskittää tarjontaa ja tuotetuntemusta yhden katon alle, asiakkaiden helposti tavoitettavaksi. Käytettyjen pakettiautojen markkina on vahvasti plussalla. Meillä kasvua on kertynyt jopa 13 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Uusilla pakettiautoilla on todella pitkät toimitusajat, joten yritykset ja myös yksityiset kuluttajat hankkivat tällä hetkellä mielellään käytettyjä, joihin toimitusaika ei aiheuta haasteita. Käytettyjen pakettiautojen markkinassa on paljon potentiaalia ja ketjun ensimmäinen pakettiautokeskus tulee palvelemaan sitä tarvetta.

Valtatie 3:sen varrella sijaitseva kiinteistö valikoitui pakettiautojen erikoismyymäläksi sen sijainnin sekä hyvien liikenneyhteyksien vuoksi.

Pakettiautokeskuksen sijainti on erinomainen. Hämeenlinna sijaitsee näppärästi Tampereen ja Helsingin välillä, joten liike palvelee oman alueensa lisäksi kätevästi sekä Uudenmaan että Pirkanmaan alueita, jotka tunnetaan vilkkaina markkina-alueina Suomessa. Hämeenlinnasta hyötyajoneuvojen toimitukset eri puolille Suomea onnistuvat vaivatta.

Lue seuraavaksi