Uutiset

Autot

Opel kasvattaa suosiotaan yritysautona

Opel on yksi yritysautomarkkinoiden onnistujista tänä vuonna. Se on kasvattanut myyntiään työsuhdeautomarkkinoilla tammi-elokuussa viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Opelia maahantuova LänsiAuto on menestyksellisesti nostanut merkin kiinnostusta yritysautomarkkinoilla tämän vuoden aikana.

Opelin myyntijohtaja Janne Kilapalla on selkeä kuva siitä, miksi Opel on kasvattanut suosiotaan yritysautoilijoiden keskuudessa. ”Tämä on osoitus siitä, että uusi strategiamme toimii ja Opelista on tullut entistä kiinnostavampi merkki. Teimme keväällä mallistoomme valtavia muutoksia, joiden pääasiallinen tarkoitus oli tarjota asiakkaillemme aiempaa selkeämpi ja samalla paremmin vakiovarusteltu mallisto kilpailukykyiseen hintaan. Samalla tämä uudistus palvelee myös vaativampienkin työsuhdeautoilijoiden tarpeita entistä paremmin.”

Uudistuksessa Opelin suosituimpiin malleihin – Insigniaan, Astraan ja Grandland X:ään – lisättiin kolmas varustetaso nimeltä Executive. Samalla esimerkiksi työsuhdeautona erittäin suositun Insignian Innovation Plus –varustetasoon lisättiin palkitut LED Matrix –ajovalot vakiovarusteeksi.   

ALD Automotiven hiljattain julkistaman tutkimuksen mukaan yritysautovalinnassa tärkeimpiä tekijöitä ovat kokonaiskäyttökustannukset, hankintahinta, turvallisuus ja automaattivaihteisto. 

”Olemme huomioineet kaikki nämä kriteerit mallistomuutoksissamme. Työsuhdeautoilijan kannalta tämä näkyy siten, että hän saa huippuvarustellun auton erittäin kilpailukykyisellä verotusarvolla”, Kilappa jatkaa. Esimerkiksi Grandland X Executive 130 Turbo –mallin vapaa autoetu 660 euroa kuukaudessa. Insignia Grand Sport Executive 165 Turbo automaatin vapaa autoetu 710 euroa kuukaudessa.

Opel-malliston uusin tulokas on 300-hevosvoimainen, nelivetoinen ja automaattivaihteinen katumaasturi Opel Grandland X PHEV, joka on Opelin kaikkien aikojen ensimmäinen ladattava hybridi. Tilavan ja muihin ladattaviin hybrideihin verrattuna poikkeuksellisen tehokkaan katumaasturin CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 29g/km ja toimintamatka sähkökäyttöisenä 59 km (WLTP). Ennakkomyynnissä olevan Opel Grandland X PHEV Executive 300 Business -mallin hinta on 49 981 euroa ja vapaa autoetu 910 euroa kuukaudessa.

LUE MYÖS Varaudu syyshaasteisiin

Lue seuraavaksi