Uutiset

Autot

Opel ja Laakkonen ovat sopineet huomattavasta yhteistyön laajentamisesta

Opelia maahantuova LänsiAuto-konserni on sopinut Veljekset Laakkonen Oy:n kanssa neljästä uudesta jälleenmyyjäedustuksesta. Opel nousee perinteisen ja osaavan Laakkonen-autokonsernin suurimpien merkkien joukkoon, kun Laakkonen myy Opelia kohta seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa.

Laakkonen on toiminut Opelin jälleenmyyjänä Jyväskylässä, Kouvolassa ja Varkaudessa jo vuosien ajan. Syksyn aikana Laakkonen aloittaa Opel-myynnin Kuopiossa, Porvoossa ja Joensuussa. Lappeenrannan Opel-jälleenmyynti ja huoltotoiminnot käynnistyvät vuoden vaihteessa.

Opelia maahantuovan LänsiAuto-konsernin johtaja Tommi Köninki odottaa laajentuvalta yhteistyöltä paljon. ”Olemme molemmat erittäin vakuuttuneita siitä, että Opelin markkinaosuus kasvaa kilpailukykyisen malliston myötä tulevina vuosina ja tulemme tekemään lujasti töitä tämän toteuttamiseksi. Laakkosella on vankka kokemus autokaupasta – sekä Opelista usealla paikkakunnalla, minkä ansiosta uusissa pisteissä päästään varmasti hyvään vauhtiin nopealla aikataululla.”

”Meillä on Opel-liiketoiminnasta entuudestaan erinomaiset kokemukset. Opel on noussut viime vuosina myydyimpien automerkkien joukkoon Suomessa. Opelilla on erittäin laaja ja kilpailukyinen mallisto sekä henkilö- että hyötyajoneuvopuolella. Tuleva Opel-palveluverkostomme antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää merkin myynti- ja huoltopalveluita kaikkien asiakasryhmiemme tarpeisiin”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Köninki kertoo, että Opelin mallistoa on hiljattain uudistettu. ”Teimme toukokuussa merkittävän mallistomuutoksen – lisäsimme suosituimpien malliemme eli Insignian, Astran ja Grandland X:n vakiovarustelua merkittävästi. Kaikkein varustelluimmat Executive-mallit ovatkin kesän aikana herättäneet kiinnostusta, odotetusti myös työsuhdeautoilijoiden keskuudessa.”

LUE MYÖS Nimityksiä Carsport Designilla

Lue seuraavaksi