Uutiset

Autot

Näy hämärässä! 4light-tuotteet edistävät turvallisuuttasi

Liikutko usein hämärän aikaan ympäristöissä, joissa olisi hyvä tulla helposti huomatuksi? Esimerkiksi pimeillä tienvarsilla ja rakennustyömailla voi herkästi sattua onnettomuuksia, joilla on suora yhteys näkyvyyteen. Tämän vuoksi Kaha on ottanut tarvikevalikoimaansa turvallisuutta edistävät, LED-valoilla varustetut 4light-tuotteet.

Uudet LED-tuotteet takaavat kantajansa näkyvyyden joka suuntaan, joten ne ovat erinomaisia turvavarusteita esimerkiksi rakennustyömaille, vilkasliikenteisille teille tai pyöräilyyn. Valikoimassa on sekä kirkkaasti valaistuja LED-reppuja että -valovaljaita.

FireDry LED-reppu

FireDry on tyylikkäästi muotoiltu, monipuolisesti valaistu ja vesitiivis LED-reppu, joka takaa kantajansa näkyvyyden kaikissa tilanteissa. Repun järkevästi sijoitetut valot valaisevat joka suuntaan ja olkahihnojen kirkas valo toimii näppäränä työvalona, jos joudut esimerkiksi availemaan pyörän lukkoa pimeässä. Vesitiiviyden ansiosta FireDry on loistava valinta esimerkiksi pyöräilijöille ja luonnossa liikkumiseen.

Repun valot saavat virtansa mukana tulevasta, ladattavasta virtapankista. Valot toimivat yhdellä latauksella noin 4 tuntia. Repun tilavuus 20 litraa. FireDry-reppua on saatavilla kolmessa värissä: musta, musta/oranssi ja harmaa/keltainen.

FireFly LED-reppu

Myös vettähylkivä FireFly-reppu on varustettu monipuolisilla LED-valoilla; valkoinen valo loistaa repun etupuolella, keltainen valo sivuosissa ja punainen valo selkäosassa. Kätevän kokoiseen reppuun pakkaat päivittäiset tavarasi ja sinne mahtuu myös 15” kannettava tietokone.

FireFly-repun valot toimivat mukana tulevalla, ladattavalla virtapankilla. Yhdellä latauksella saat valaistuksen noin 90 minuutiksi. Repun tilavuus 10 litraa.

Nova Standard -valovaljaat

4light-sarjan Nova Standard -valovaljaat on suunniteltu erityisesti aloille, joissa pimeässä näkyminen on ensiarvoisen tärkeää. Valovaljaat voivat parantaa merkittävästi esimerkiksi tietyömaiden ja rakennustyömaiden työntekijöiden työturvallisuutta.

Nova Standard -valjaiden LED-valojen avulla näyt jokaiseen suuntaan jopa 600 metrin etäisyyteen asti. Valjaiden olkahihnojen keltaiset valot sekä selkäpuolen punaiset valot toimivat huomiovaloina. Etupuolen valkoiset valot ovat himmennettävissä ja toimivat myös työvaloina. Valjaissa on kaksi näppäintä, joiden avulla säätelet kaikkia valoja.

Nova Standard -valjaat toimivat mukana tulevalla, ladattavalla virtapankilla. Käyttöaika yhdellä latauksella jopa 15 tuntia. Valjaita on käytettävä yhdessä nykyisten huomiovarusteiden kanssa, jotta varoitusluokitus säilyy. Saatavilla oranssina ja keltaisena.